Astro

Horoskop za sredo, 25. septembra

W.Y.
25. 9. 2019, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
S čustvenim področjem se ne boste pretirano obremenjevali. Veliko vam bodo pomenili iskreni odnosi, ki jih boste tkali s tistimi, ki so vam vsaj nekoliko podobni in imajo enake cilje.

BIK
Ljudje okoli vas vam pri napredku danes ne bodo v nobeno pomoč. Ne ozirajte se na njihove nezadovoljne obraze in kritike, ter nadaljujte s svojim tempom.

DVOJČKA
Ne bodite presenečeni, če bodo vsi nekaj želeli od vas, vendar ne boste imeli energije zanje, zato boste sposobni v določenih situacijah reči ne in se postaviti zase.

RAK
Pojavijo se lahko vprašanja in manjše težavice na področju zdravja, kar vas bo v današnjem dnevu usmerilo v to, da posvetite svojemu telesu več pozornosti.

LEV
Velik poudarek bo danes na področju spolnosti, kjer si boste zaželeli več pestrosti in igrivosti. Pazite le, da ne boste v večernih urah preveč pritiskali na svojega partnerja.

DEVICA
Pred vami je danes čas obarvan z nervoznim razmišljanjem in pretiranim analiziranjem. Ukleščeni boste v breme nalog, nepredvidljivi stroški se lahko vrstijo, tudi neopravičeno.

TEHTNICA
Do sedaj ste dobro funkcionirali, saj vam je moč dajala samozavest, sedaj se boste pa morali z težavami soočiti. V nevarnosti ste še posebej tisti, ki ste v daljši vezi.

ŠKORPIJON
Določene energije vas ves čas vodijo k samokritičnosti, ki je za vas lahko uničevalna in vam blokira možnosti, da na poslovnem področju dosežete še boljše rezultate.

STRELEC
Največ uspehov pričakujte zjutraj, ko bodo poudarjeni vaši čuti za komunikacijo, trgovanje in izmenjavo mnenj. Na finančnem področju vas čakajo določeni preizkusi.

KOZOROG
Veliko bo razmišljanja o tem ali je smiselno nadaljevati ali zaključiti določeno zadevo, saj vam bo vse jasno. Vendar počakajte s konkretnimi odločitvami in dovolite dnevu da vas preseneti.

VODNAR
Glede delovnih nalog boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila igre. Največ boste dosegli brez veliko besed. Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki jim zaupate.

RIBI
Preveč ste previdni, kar blokira vaš uspeh. Včasih bi se morali preprosto spontano odločati in tudi večkrat tvegati, saj vam to prinaša boljše rezultate in stabilnost.