Astro

Horoskop za torek, 24. septembra

W.Y.
24. 9. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes vas bo presenetila nepričakovana ovira, pri kateri bi se bilo dobro zanesti na nasvet tistih, ki vas poznajo. Če boste delovali na silo, bi se vam to lahko hitro maščevalo.

BIK
Končno boste postali popolnoma sigurni vase in v svojega partnerja. Gradila bosta na globokem zaupanju in romantičnih vzgibih, ki bodo v vajino vezo dodali še delček dobre energije. Samski boste diplomatski.

DVOJČKA
Na področju spolnosti boste danes v popoldanskih urah bolj dovzetni za čustva, ki jih boste povezovali s strastjo. Pojavi se lahko tudi nekaj neupravičenega ljubosumja.

RAK
Sebičnost se vam danes res ne bo obrestovala, saj se boste prej ali slej znašli v primežu nezadovoljnih kolegov. Pogovori, sporazumi in kompromisi so pomembni.

LEV
Počasi se premikate proti svojim ciljem na čustvenem področju. Nehali boste živeti v iluziji. Zadeve na čustvenem področju, ki vas bremenijo boste končno začeli gledati realno.

DEVICA
Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti je lahko današnji dan, če boste malo bolj zbrani zelo prijeten. Nekateri boste prišli do zelo zanimivih zaključkov in rezultatov.

TEHTNICA
Vse, kar morate storiti, je, da ste praktični, organizirani, prilagodljivi, vendar vse to za vas ne bo tako lahko. Ne smete dovoliti, da se nakopiči preveč skrbi in da izgubite vero vase.

ŠKORPIJON
Če ste v vezi, se boste ukvarjali z vprašanjem skupnega življenja. Zaželeli si boste premikov, ki pa bodo seveda odvisni tudi od vašega partnerja. Odnosi bodo zvečer skladni in umirjeni.

STRELEC
Nenadoma ne boste več čutili teže nesamozavesti, saj jo boste zamenjali vera vase in s tem večja odločnost. Pri tem vam bodo v veliko pomoč tudi vaši bližnji.

KOZOROG
Finančno bo danes napeto. Če ste v kratkem izvedli določen nakup in pri tem vzeli posojilo, se pripravite na polno odrekanj, ki bodo negativno vplivala tako na vas kot na druge.

VODNAR
Nikakor ne obtožujte nekoga, dokler ne preverite vsega, kar slišite, saj lahko zaradi določenih aspektov pride do izkrivljenih informacij in večjih konfliktov brez pravega vzroka.

RIBI
Odnosi bodo za vas na prvem mestu, denar vam niti ne bo tako pomemben, kar lahko marsikoga zelo začudi, saj so vas vajeni, da ste večinoma materialno zelo natančni.