Astro

Horoskop za ponedeljek, 23. septembra

W.Y.
23. 9. 2019, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne glede na težavnost določene situacije, ne boste pripravljeni odnehati, saj so vaši načrti skrbno zastavljeni. Storili boste nekaj, kar vaši ljubljeni osebi ne bo najbolj všeč.

BIK
Ne ukvarjajte se z zamerami ki so se že polegle, saj bi jih le še poglobili. Raje se posvetite vsem tistim, ki jih imate radi in vam stojijo ob strani, saj se boste v njihovi družbi dobro počutili.

DVOJČKA
Na voljo boste imeli več možnosti, da se postavite za tisto, kar vam pripada. V ljubezni vas bo rešila predvsem iskrenost, posebno z osebo, ki ima zelo dobro intuicijo.

RAK
Največ nezadovoljstva vas danes čaka na čustvenem področju, saj niste čisto prepričani vase in v svoje želje za prihodnost. Poleg tega se nikakor ne boste mogli uskladiti s sorodnikom.

LEV
V današnjem dnevu se vam bo vse kar se bo dogajalo zazdelo lažje, saj ste končno pomirjeni in sigurni, da se je pomembna zadeva, za katero ste se trudili, tokrat rešila v za vas pravi smeri.

DEVICA
Danes niste dovolj močni in pogumni za napredek. Preveč se oklepate nečesa, kar ste si zastavili že pred časom. Počasi bo napočil trenutek, da vzamete zadeve v svoje roke.

TEHTNICA
Brezglavo reagiranje bo danes prinašalo težave v poslovne odnose. Z nekaj potrpljenja in prilagodljivosti se boste končno premaknili naprej in poskrbeli za svoje želje.

ŠKORPIJON
Na čustvenem področju vas mučijo pretekle zgodbe, ki ste si jih sami postavili, čeprav je vse skupaj zelo zoprno. V večernih urah boste začutili pritisk, saj se boste morali hitro odločiti.

STRELEC
Danes boste nemotivirani za obveznosti, saj boste nenehno razmišljali le o čustvih in ljubezenskih priložnostih. Vse kar je pomembno vam bo odveč, kar bo sprožilo nekaj nezadovoljstva.

KOZOROG
Danes pričakujte boljše priložnosti, tudi v trenutku, ko se boste ustavili, da bi temeljito razmislili o vsem skupaj. V večernih urah prehajate v strastne in opojne energije.

VODNAR
Začetek delovnega dne bo naporen, toda kljub temu zanimiv in pester. Ne zapirajte se vase, ker vas zunaj čaka prava družba, od katere boste slišali veliko novega.

RIBI
Nekomu boste namignili, da vidite zanj boljšo pot, oziroma rešitev. Pazite le, če je ta oseba občutljiva, saj vam lahko v tem primeru zameri. V večernih urah boste romantični.