Astro

Horoskop za nedeljo, 22. septembra

W.Y.
22. 9. 2019, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes si boste zelo želeli, da bi vam uspelo doseči kar ste si zastavili na zasebnem področju. Srca nikar ne odpirajte na silo, saj bi s tem povzročili le škodo.

BIK
Čaka vas učinkovit, vznemirljiv dan, ko boste nekoliko močneje čutili, kam je potrebno iti in kaj je potrebno narediti, da končno izboljšate kvaliteto svojega življenja.

DVOJČKA
Z ugodnimi planetarnimi vplivi se boste hitreje sprostili in bolje zabavali. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni, saj vam bo ljubljena oseba namenila veliko pozornosti.

RAK
Z veseljem se boste danes podali v raziskovanje zadeve, ki vas mika že nekaj časa, pa ste imeli občutek, da je za vas nedosegljiva. Z odločnostjo boste premikali gore.

LEV
V današnjem dnevu lahko pričakujete velik preobrat, ki bo odločilno vplival na nadaljnji potek dogajanja na ljubezenskem področju. Celotna situacija vam bo povrnila upanje.

DEVICA
Počakajte, posebno če se ne morete odločiti med dvema opcijama. Počasi in ob upoštevanju dejstev boste ugotovili, katera vam je bolj pisana na kožo in vam prinaša več rezultatov.

TEHTNICA
Samozavest, ki ste jo pridobili tekom tedna je tista, ki vas bo držala pokonci tudi v težkih trenutkih, ki se lahko danes naključno pojavijo na ljubezenskem področju.

ŠKORPIJON
V današnjem dnevu s svojo sorodno dušo ne boste ravno na isti valovni dolžini, kar vas lahko malce obremeni. Proti večeru boste bolj kot ne izčrpani, zato si družbe niti ne boste želeli.

STRELEC
Čeprav je danes nedelja, boste ves čas hiteli in se obremenjevali z določenimi zadevami. Raje mirno in potrpežljivo počakajte na razplet dogodkov in prijateljem namenite več pozornosti.

KOZOROG
Z nekom imata mnogo skupnega, vendar to ne pomeni, da se morate popolnoma prilagoditi. Kljub vsemu vztrajajte pri svojih odločitvah in si ne dovolite da nekdo manipulira z vami.

VODNAR
Na zasebnem področju vam bo danes dana priložnost poglobiti odnose in se pogovoriti o vseh nastalih težavah. Žal pa ne bo šlo brez truda in vaše potrpežljivosti.

RIBI
Vaš optimizem se bo nekam izgubil in kar na enkrat se bo potrebo soočati z lastnimi in tujimi napakami. Vzemite si čas zase, naredite nekaj kar vas bo spočilo in preprosto uživajte.