Astro

Horoskop za soboto, 21. septembra

W.Y.
21. 9. 2019, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Srečanja se bodo v današnjem dnevu odvijala po načrtih, prav tako tudi vse ostale obveznosti. Posvetite nekaj več pozornosti bližnjim, saj boste z njimi z lahkoto našli skupni jezik.

BIK
Veliko stvari se bo danes dogajalo, vendar se boste v vse težko poglobili, saj bodo misli uhajale k čustvom in ljubljeni osebi, ki jo zadnje čase že močno pogrešate.

DVOJČKA
Ne zapirajte se več vase, saj nimate konkretnih razlogov, da bi se smilili sami sebi. Konfliktom se lahko izognete le tako, da se boste pravočasno soočili z določeno situacijo.

RAK
Danes bo vaše počutje nihajoče, vendar boste kljub temu z lahkoto opravili svoje obveznosti, saj ste dobro motivirani. Današnji dan bo primeren tudi za globoke pogovore.

LEV
Pazite, kaj boste nekomu povedali, ter pravočasno preverite račune in zadeve, s katerimi zaostajate, saj vas že pošteno obremenjujejo. Konec dneva pričakujte presenečenje.

DEVICA
Imate vedno manj časa zase, kar vas vznemirja in vam povzroča napetosti. Zopet se ponavljajo težave z zdravjem, zato pravočasno ukrepajte, da se čim prej stabilizirate.

TEHTNICA
Ustrašili ste se odnosa, ki se je pred kratkim začel poglabljati, kar pa vas plaši, saj niste pripravljeni na odrekanje in večje spremembe, ki bi od vas posledično zahtevale prilagajanje.

ŠKORPIJON
Dobre novice, povezane z nekom, ki vam veliko pomeni, vam vračajo optimizem. Na ljubezenskem področju boste danes nekoliko zadržani, kar bo nekoga zmotilo.

STRELEC
Ne morete rešiti vsega naenkrat, zato si svoje cilje in želje nanizajte v pravem vrstnem redu. Ne odlašajte s pogovorom, preko katerega boste prišli do ključnih informacij.

KOZOROG
Danes upoštevajte predvsem dejstva, saj bodo informacije deževale ves dan in vas skušale zmesti. Pohitite tudi glede reševanja odnosa, za katerega vam ni vseeno.

VODNAR
V domačem okolju bo danes vse potekalo v umirjenem duhu in harmoniji, kar vas bo razveselilo, saj se že nekaj časa nahajate v napetostih in konfliktih, ki občutno kradejo vašo energijo.

RIBI
Izboljšajte svojo odpornost, še posebej če imate v mislih potovanje ali izlet. S prijatelji se boste danes pogovarjali o podvigih, ki vas bodo močno pritegnili. In napolnili z optimizmom.