Astro

Horoskop za četrtek, 19. septembra

W.Y.
19. 9. 2019, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nekaj vam ne da miru, čeprav ste globoko v sebi prepričani, da ste si vse odlično zastavili. Popoldne boste slišali nekaj, kar bo v vas vzbudilo kanček nevoščljivosti.

BIK
Na čustvenem področju bodite nekoliko bolj zadržani, drugačna taktika bi vas le oddaljila od osebe, o kateri razmišljate. Ko boste začeli komunicirati, najprej pozorno prisluhnite.

DVOJČKA
Pazite, da se ne boste zapletli v lastno mrežo neresnice, saj se nato iz nje ne bi znali izviti. Raje ostanite zvesti svojim načelom in vrednotam, saj se bo našel nekdo, ki vam bo želel nagajati.

RAK
Dogaja se preveč stvari naenkrat, zato se ne morete odločiti in se zavedate, da vas čas priganja. Slišali boste nekaj več o prijatelju, na katerega ste v zadnjem času že skoraj pozabili.

LEV
Že v dopoldanskih urah boste zelo dobro motivirani, saj imate občutek, da lahko nadaljujete zgodbo, ki se je začela izredno obetavno. Pričakujte priložnosti, ki bodo edinstvene.

DEVICA
Prijatelji vas opominjajo, da ste postali pozabljivi, ter da se ne posvečate dovolj njihovim željam. V resnici pa razmišljate, kaj bi lahko storili, da izboljšate medsebojne odnose.

TEHTNICA
Danes se lahko z iskrenostjo izognete nesporazumom. Obrnite novi list in brez sramu odklonite tisto, kar ni v vaših okvirjih. Na koncu boste ugotovili, da ste sami svoje sreče kovač

ŠKORPIJON
Danes boste pri delu bolj natančni kot po navadi. Tudi v domačem okolju bo nekaj nesporazumov, saj boste pozorni na vsako besedo in na vsakem koraku izredno občutljivi.

STRELEC
Danes nimate težav pri odločanju, še posebej če imate na razpolago več odličnih možnosti. Končno vam bo uspelo uresničiti več načrtov, kar vas bo napolnilo z optimizmom.

KOZOROG
Nekaj opravkov, ki vas čakajo tekom dne, bi najraje preložili, čeprav vam lahko to dolgoročno povzroči nekaj težav. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve!

VODNAR
Poslovno področje bo zahtevalo veliko vztrajnosti. Dobro je da se postavite zase, toda nesmiselno upiranje lahko v današnjem dnevu ustvari napetosti in nezadovoljstvo.

RIBI
Nikar se ne spuščajte v neskončne pogovore o stvareh, ki so že zdavnaj zaključene in vas več ne bi smele zanimati. Raje se usmerite v nove začetke, ki vam bodo pisani na kožo.