Astro

Horoskop za sredo, 18. septembra

W.Y.
18. 9. 2019, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Na področju dela se nekoliko zapleta, kar pa ne pomeni, da bo tudi nadaljevanje v znamenju težav, zato se vsega skupaj nikar ne ustrašite prehitro in ne obupajte.

BIK
Pri nečem boste uspešni kot že dolgo niste bili, zato se bo ponovno dvignil vaš ego, kar bo nekoga v okolici močno zmotilo. Komaj čakate, da preidete h konkretnim dejanjem.

DVOJČKA
Na vsak način boste želeli izpolniti vse tisto, kar bodo danes pričakovali od vas, po drugi pa boste hoteli vse spustili iz rok, saj ste siti, da se nekdo ves čas vtika v vaše življenje.

RAK
Danes boste že dopoldne izgubili pravi smisel, zaradi česar se vam ni potrebno obremenjevati. Še posebej, če boste poslušali nasvet nekoga, ki bo na vso moč želel pritegniti vašo pozornost.

LEV
Danes vas bo spremljala trma, morda čisto po nepotrebnem. V službi čim prej poiščite nekoga, ki bi vam lahko priskočil na pomoč, saj ste sami preveč obremenjeni.

DEVICA
Zmedlo vas bo to, da vas nekdo enostavno ne razume in ne podpira, čeprav govori drugače. V odnosih bi počasi morali postati bolj premišljeni, saj ne vidite prave slike.

TEHTNICA
Dan boste začeli brez prave energije, toda vse skupaj se vseeno lahko spremeni. Počasi se daleč pride, zato si najprej naredite dober načrt, šele nato se usmerite proti cilju.

ŠKORPIJON
Delo vam bo v današnjem dnevu popolnoma odveč, saj si boste želeli le, da bi našli mir v sebi ter da bi vas določeni ljudje pustili pri miru, da razmislite o tem, kar se dogaja v podzavesti.

STRELEC
Ponudili vam bodo sodelovanje in vi se boste z velikim veseljem priključili prijetni ekipi. Če se boste resnično potrudili, se vam bodo postopoma odprla vrata v lepšo prihodnost.

KOZOROG
Nikar se ne lotevajte nečesa, kar vam ni všeč in vas vznemirja. V nasprotnem boste izgubljali čas ter se še dolgo vrteli v primežu napačnih odločitev, ki vas le zavajajo.

VODNAR
Danes boste obkroženi s prijatelji. Odlično se boste znali vživeti v čustva drugih ljudi in jim deliti modre nasvete. Prebili se boste na sam vrh družbene lestvice.

RIBI
Danes si boste končno zopet priborili naklonjenost prijatelja. Začutili boste marsikateri zavidljiv pogled, še posebno s strani okolice, ki vas opazuje že nekaj časa.