Astro

Horoskop za torek, 17. septembra

W.Y.
17. 9. 2019, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne obremenjujte se z začasnimi napetostmi v ljubezenskih odnosih, saj je nastal manjši nesporazum, ki ga boste morda rešili že danes. Ne dovolite, da bi vaše počutje porušilo načrte.

BIK
Danes boste imeli priložnost izvedeti več o zadevi, ki vas zelo privlači. Zadovoljni boste, ne glede na vašo nezaupljivost, obeta se vam tudi izčrpen pogovor, ki bo obrodil sadove.

DVOJČKA
Čas je, da storite več na področju osebne rasti, ter da se prenehate smiliti sami sebi. Zaenkrat imate odprte še vse možnosti, da z nekom pridete do skupne točke.

RAK
Odnos, ki vas je bremenil, se premika v pravo smer, kar vas bo končno opogumilo, da poveste kar vam leži na duši. Zdravje vam bo danes dobro služilo, zato ne bodite dvomljivi.

LEV
Zvezde bodo danes spodbujale intenzivnost, bojevitost in spremembe, po katerih hrepenite. Opazujte kako pomembno je biti na pravem mestu, ko se govori o večjih priložnostih.

DEVICA
Pripomba prijatelja bo danes zagotovo pritegnila vašo pozornost. Pogovor bo imel odločilen in pozitiven vpliv na vaše počutje, ki se bo popolnoma stabiliziralo šele zvečer.

TEHTNICA
Največ pozornosti bo danes usmerjene na poslovno področje. Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti se lahko vse, česar se boste lotili zavrti v pozitivno smer.

ŠKORPIJON
Začutili boste val navdušenja, ki ga s sabo nosi prijateljev predlog. Okoliščine vam bodo pomagale, čeprav boste najprej nekoliko nesigurni vase in v celotno zgodbo.

STRELEC
Največ nesporazumov bo danes na ljubezenskem področju. Idealen dan za to, da storite nekaj več samo zase, saj boste le tako odmislili stvari, ki vas bremenijo.

KOZOROG
Danes lahko pričakujete nesoglasja s prijateljem ali sodelavcem. Pretiravali boste, kar bo posledica vaše preobčutljivosti, ki bi jo bilo priporočljivo bolj nadzorovati.

VODNAR
Z nekom bosta razmišljala podobno, čeprav se morda vse skupaj ne bo razvilo, kot ste načrtovali. Imate več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti, ki se je pojavila prva.

RIBI
Dogodki na čustvenem področju bodo prebudili nove priložnosti, ki se jih boste razveselili. V službi se boste odločno, tudi odrezavo uprli tistim, ki vas ne razumejo.