napoved

Horoskop za ponedeljek, 16. septembra

W.Y.
16. 9. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Na poslovnem in finančnem področju bodite danes bolj zbrani in pozornost usmerite v napredek. Z lahkoto se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali.

BIK
Danes ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile vašo pot.

DVOJČKA
Vezane dvojčke bo ves dan spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima.

RAK
Nečesa danes enostavno ne boste razumeli, dogajale se vam bodo nenavadne in kočljive zadeve, ki bi jih bilo najboljše še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo in se postavijo v pravo smer.

LEV
Ponedeljek vam bo nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali z zoprnimi in zapletenimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in optimistični, kar vas bo dvignilo.

DEVICA
Ljubljena oseba bo malce presenečena nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Sprejmite pomoč dobrega prijatelja.

TEHTNICA
Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, a kar vas bo doletelo tokrat, bo presegalo vaše meje. Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok in da vam vsakdanjik pravzaprav krojijo nepričakovani dogodki.

ŠKORPIJON
Čeprav je vaš načrt dobro premišljen, do podrobnosti izdelan in pripravljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal, saj se vam nakazujejo manjše ovire.

STRELEC
Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste enostavno izpustili, toda poskusite nadaljevati in si omisliti nov načrt.

KOZOROG
Nenavadno bo to, da boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste preprosto pretiravali.

VODNAR
Neprestano odvračate misli od vaše glavne naloge ki vam lahko prinese napredek. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste nalogo za nekaj časa preložili.

RIBI
Danes boste precej nemirni, vaše razpoloženje pa bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Osredotočite se na bistvo v medsebojnih odnosih, ki že nekaj časa niso najbolj stabilni.