napoved

Horoskop za petek, 13. septembra

W.Y.
13. 9. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nič vam ne boš šlo, kakor boste načrtovali. Vseeno nikar ne odnehajte, saj vam bo kmalu vsako delo steklo in zopet boste v starih tirnicah, ki vas sproščajo in vznemirjajo.

BIK
Nastali konflikt boste razrešili in zgladili samo, če boste malo manj domišljavi in boste dopustili tudi drugim, da razmišljajo s svojo glavo. V službi boste spet dokazali, kako dober in zanesljiv delavec ste.

DVOJČKA
V službi se boste družili z neko osebo, ki vam lahko pomaga pri pridobivanju dodatnih izkušenj na poklicni poti. Trenutna čustvena situacija vas precej utruja.

RAK
Pred vami je čas, ko bo nagrajena natančnost pri vsem, česar se lotite, ali pa se boste znašli v težavah, če je vaš odnos do dela bolj površen. Kaže se torej potruditi in si olajšati zadeve tam, kjer lahko vplivate nanje.

LEV
V današnjem dnevu si vzemite dovolj časa zase. Čeprav boste morali biti večino časa v službi, boste imeli v popoldanskem času dovolj časa, da se posvetite svojemu telesu.

DEVICA
Vaša občutljivost bo nekoliko manj izrazita, svoje mnenje boste povedali brez dlake na jeziku. Tudi doma presenečate z odločnostjo. Vsekakor popazite, vsaj glede denarja in položnic.

TEHTNICA
Lahko napredujete, lahko se vam utrne fantastična zamisel v zvezi s poslom ali pa prejmete odlične novice, ki vam bodo polepšale  dni. Skratka zaupajte sebi!

ŠKORPIJON
Nekdo še posebej potrebuje vašo bližino in nasvete. Ukrepajte hitro. Bodite previdni tudi okoli svojega finančnega področja, ker boste kmalu nenapovedano potrebovali določen znesek.

STRELEC
Če ne boste pokazali samozavesti in se ne boste cenili sami, bodo tako ravnali z vami tudi drugi. Sposobni ste in svoje delo odlično obvladate, torej se čim prej otresite sodelavcev, ki samo prežijo, kako bi se okoristili.

KOZOROG
Nekomu ugaja vaša družba, vi pa še niste prepričani, ali gre za nekaj obojestranskega. Izkazalo se bo, da vas je skrbelo po nepotrebnem. Proti večeru se vam izpolnjuje srčna želja.

VODNAR
Dokazali boste, da ste prav tako spretni pri financah kot pri svojem delu. Kombinacija teh dveh sposobnosti je že dober temelj za uspeh. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti.

RIBI
Da bi lahko čim bolje uskladili med starim in novim, boste porabili veliko moči, časa in energije. Toda če želite narediti korak naprej, se temu enostavno ne morete izogniti. Pri čustvih vaš strah znova narašča.