Astro

Horoskop za torek, 10. septembra

W.Y.
10. 9. 2019, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes se vam lahko uspe ponovno dotakniti duševnega miru, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli ali karkoli vrže iz tira in ostanite močni, ter pogumni, kot ste tudi vajeni.

BIK
V današnjem dnevu boste deležni številnih priložnosti. Ideje in razne kreacije bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih proučite in udejanjite.

DVOJČKA
Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo kreativno plat. V kratkem jo boste tudi dobili. Sicer boste morali sodelovati z nekom drugim, kar zna biti manjši problem.

RAK
Vsak neuspeh vas še toliko bolj prizadene, ker ste preveč zaverovani vase. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti. Ljubljena oseba za vas vedno stori še nekoliko več, kot je treba.

LEV
V današnjem dnevu uporabite svoje sposobnosti pri delu in tudi na partnerja ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam ne vrača čustev v enaki meri.

DEVICA
Na poslovnem področju bo danes malo bolj napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se boste morali kljub temu soočiti in poprijeti za delo.

TEHTNICA
Veliko se boste ukvarjali sami s sabo, saj vam določene zadeve niso všeč. Počasi bo treba narediti korenite spremembe, ki vas vodijo k boljšim ciljem in notranjemu zadovoljstvu.

ŠKORPIJON
Današnji dan vam ne bo ravno pisan na kožo. Ves čas boste bezljali sem in tja, potem pa boste imeli občutek, da ste okorni, leni in napihnjeni, kar vas bo tudi zvečer utrujalo.

STRELEC
Begali vas bosta strast in upornost. Če boste uporabili pravo taktiko, boste našli tudi pravo zdravilo za vaše telo in dušo in se zadovoljno spočili, seveda v prijetnem objemu.

KOZOROG
Zaustavite se ter začnite razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Veliko bo odvisno od vas, ter kako boste odreagirali in s kom se boste povezali.

VODNAR
Ko se boste srečali z znancem, uporabite moč argumenta. Verjemite, tako boste precej lažje dokazali svoj prav. Pri delu lahko pričakujete izboljšanje, ki pa bo zares zgolj naključno.

RIBI
Nekoliko boste neodločni. Zatekli se boste po pomoč k prijateljem, ki vam bodo prisluhnili in svetovali. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešite sami.