OVEN
Danes prihaja bolj odprt pogled na življenje, vizionarski pogled v prihodnost in o vsem tem boste na veliko govorili. Družina bo predstavljala vaš zaklad.

BIK
Nekaj boste sprejeli s težkim srcem. Verjetno pa je to edina možnost v krajšem obdobju. Nikakor ne marate, da se stvari vlečejo. Vsekakor se lahko pogovorite in posvetujete.

DVOJČKA
Vezani ne spoštujete dovolj svojega partnerja. Zamislite se, koliko vam daje in koliko prejema. Ker ga ne želite izgubiti, se potrudite in malce nadgradite vaš odnos.

RAK
Doživeli boste veliko presenečenje. Biti morate pozorni in pripravljeni na vse, čeprav bo to lahko naporno. Oseba, ki vam je že dalj časa všeč, vam bo dala nekaj skrivnih namigov.

LEV
Ostajajte odprti za priložnosti in jim pogumno odprite vrata svojega življenja. Tako poslovno kot zasebno. Odnašalo vas bo v pretiravanje. Tako v pozitivno kot negativno skrajnost.

DEVICA
Ne zavlačujte več glede zadeve, ki vas bremeni. Tokrat boste veliko bolj odločni in vaša pozornost bo namenjena predvsem uvajanju novosti in sprememb v domačem okolju.

TEHTNICA
Omislite si novo športno aktivnost, ki vam bo povrnila potrebno energijo. Zvezde vam bodo danes naklonjene, zato bo pravi dan za sprejemanje odločitev in vnašanje sprememb v življenje.

ŠKORPIJON
Občutili boste neverjeten preboj energije, ki vas bo napolnila tudi z najbolj neverjetnimi idejami. Morda si boste zaželeli, da bi storili kaj takega, kar bi pomenilo tudi tveganje.

STRELEC
Z nekaj truda, lahko uspehi in spodbudne novice postanejo smernica za prihodnost. Vse kar je potrebno storiti, je umiriti se in začutiti v sebi, katera priložnost nosi to, kar potrebujete.

KOZOROG
Če vam bo nagajalo počutje, bo to le zaradi povečanega občutka za obveznosti in s tem tudi stresa. Veliko bolj boste izpostavljeni fizičnim ali psihičnim obremenitvam.

VODNAR
V ljubezni boste želeli imeti glavno besedo, prav tako pa se boste tudi med rjuhami izkazali kot vodilni. Partner bo navdušen nad vašo strastjo, saj jo boste kazali iskreno.

RIBI
Vezani ste zadovoljni, saj ste končno imeli priložnost preživeti malo več časa z ljubljeno osebo. To je obema dalo novo energijo in vzbudilo željo po skupnem življenju.