napoved

Horoskop za sredo, 4. septembra

W.Y.
4. 9. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

OVEN
Vezani si želite več partnerjeve pozornosti. Kljub temu, da preživi veliko časa z vami, vam to ni dovolj, vendar ne pretiravajte, saj vse skupaj se preveč zapleta, kar pa za razmerje ni zdravo.

BIK
Prijetna zamisel vam ne da miru, zato se lahko presenetljivo hitro podate v akcijo. Ne bo več že znanih in večkrat ponavljanih delovnih težav. Vse skupaj boste opazovali na pravi način.

DVOJČKA
Hitra in vznemirljiva v prihodnost usmerjena energija bo za vas nekoliko tuja, vendar če ji dovolite, da deluje kot spodbuda, bo prinesla koristne, povsem konkretne rezultate.

RAK
Zavedate se, da to, kar počnete, ne pomaga pri prebolevanju in da vas vse skupaj potiska nazaj v preteklost, v katero ste ujeti. Vezani partnerja obremenjujete z nepomembnimi težavami, kar ga odbija od vas.

LEV
Luna v današnjem dnevu poudarja ponavljanje napak. Nikar ne dovolite, da bi vas dodatno obremenili z novimi nalogami. To je vsekakor lahko dvorezni meč, predvsem zato, ker ste utrujeni.

DEVICA
Energija in dinamika današnjega dne vam bo zelo pogodu. Življenje se bo vrtelo z vašo hitrostjo. Ritem življenja pa bodo pogosto določali romantični trenutki.

TEHTNICA
Kljub temu, da vas privlači nov sodelavec, trofeja ne bo izgubljena, tudi če se boste tokrat izognili druženju. Še več, zapletete se lahko v ljubezenske težave, zato ostanite previdni.

ŠKORPIJON
Največ nevšečnosti se vam obeta na ljubezenskem področju, kar vas bo pošteno spravljalo ob živce. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni sami s sabo.

STRELEC
Ne tvegajte preveč, saj danes ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti za zaslužek, kot ste upali. Morda niti ni dovolj časa za vse, zato se umirite in počakajte.

KOZOROG
Nekomu boste odgovorili izredno ostro in hladno. Očitno je, da se še ne moreta razumeti. Vsega skupaj bi se lahko lotili povsem drugače. Priznati si morate, da preveč dvomite.

VODNAR
Danes boste optimistični, časa bo dovolj za vse, kar ste si zastavili. Popoldne se lahko znova dogovorite okoli določenih nakupov ali tudi večjih poslov, ki jih planirate.

RIBI
Potrudite se in ne pretiravajte ter se enostavno prepustite toku ljubezni. Težave imate s počutjem. Zaradi preobremenjenosti na poslovnem področju nimate dovolj časa zase.