napoved

Horoskop za nedeljo, 1. septembra

W.Y.
1. 9. 2019, 07.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Komaj čakate na nekaj ljubezenskih novosti, ki vas bodo zbudile in vam podarile čudovit občutek. Mika vas čisto novi cilj, ki bi ga lahko dosegli brez prevelikega naprezanja.

BIK
Če ste pravkar končali razmerje, vas bo luna dobesedno prisilila, da se sestavite in se usmerite k druženju z osebami, ki vas razumejo in ob enem sproščajo.

DVOJČKA
Danes boste zopet bolj umirjeni, saj boste čutili, da ste ljubljeni in spoštovani. Posvetili se boste tistim, ki jih imate najraje in ne bo vam žal ne časa in ne denarja, da pokažete hvaležnost.

RAK
Nekomu boste pokazali koliko vam je mar zanj in s tem naredili večji korak na osebnem področju. V večernem času se boste odločili za obisk gledališke predstave ali kina.

LEV
Nekdo se bo spomnil na vas in vas presenetil, a naslednji korak boste naredili vi, zato se nanj čim prej pripravite. Nekaj se bo razvozlalo ob pogovoru, ki bo zelo iskren.

DEVICA
Odpravili se boste na družinsko srečanje, kjer se boste spominjali določeni zabavnih dogodkov iz vaše daljne preteklosti. Imeli boste občutek, da lahko začnete od začetka.

TEHTNICA
Čeprav niste najbolj spočiti, se boste usmerili v mislih v načrte, ki vas lahko spravijo v slabo voljo, saj se določene zadeve niso odvile v smeri, ki ste si jo zamislili.

ŠKORPIJON
Polepšajte svoj dom, pojdite s prijatelji v naravo in se nahranite s pozitivno energijo. Izkoristite svoj prosti čas za ustvarjalni navdih, ki vam dolgoročno lahko prinese tudi napredek.

STRELEC
Zasanjano romantično vzdušje, ki ga boste čutili, vas lahko zanese, da si o nekom ustvarite lepšo podobo, kot bi jo v drugačnih okoliščinah. Bodite previdni in ničesar ne obljubljajte.

KOZOROG
Besede vam prinašajo napredek in čustveno skladnost, ki vas bo razveselila. Priporočljivo je, da se sprostite in uživate v tistih stvareh, ki so vam dane v tem trenutku.

VODNAR
Sanjali boste nekaj pomembnega in zanimivega. Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi naj še nekoliko počakajo.

RIBI
Skrivnosti, ki vam jih je nekdo zaupal ohranite zase in se nikar ne izpostavljajte, saj bi si s tem skopali globoko jamo. Nekdo od prijateljev bo pokazal svojo drugo plat.