napoved

Horoskop za soboto, 31. avgusta

W.Y.
31. 8. 2019, 07.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka, saj bo na voljo veliko različnih možnosti. Imate še veliko časa za vse, zato ne bodite tako nestrpni in nervozni.

BIK
Ne glede na to, da ste precej napeti, sprejmite današnji dan kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu. Nikar se ne osamite preveč, saj potrebujete dobro družbo.

DVOJČKA
Danes boste uživali v pogovorih, dotikih in lepih trenutkih. Čas je za resnično sprostitev, saj boste kmalu spet obremenjeni z resnim delom, ki vas lahko izčrpa.

RAK
Trudili se boste, da najdete soglasje pri nekem projektu, ki bo v začetni fazi prinašal veliko nejasnih pomanjkljivosti, a ko jih bose odpravili bodo zadeve stekle v pravo smer.

LEV
Prijatelj vam bo pomagal, da boste v zahtevnem krogu zablesteli s svojimi idejami in načrti. Nekaj vas bo v začetku prestrašilo, saj ne boste najbolj prepričani, da ste pripravljeni.

DEVICA
Ne razmišljajte o določeni zadevi predolgo, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite kakšno bolj smotrno rešitev in se je lotite na bolj taktičen način, s pomočjo iskrenosti.

TEHTNICA
Kljub temu, da delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste resno in ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali zadeve do točke, da vas bodo pohvalili.

ŠKORPIJON
Videz bo za vas zelo pomemben, zato boste izbirali partnerje, ki bodo atraktivni in bodo privlačili pozornost okolice. Vztrajali boste pri svoji svobodi, kar pa drugim ne bo všeč.

STRELEC
Na osebnem področju se boste izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za vsako opravilo. Vaša vnema bo nalezljiva, marsikdo pa vam bo zavidal.

KOZOROG
Situacije se zaradi vpliva lune ves čas spreminjajo in tokrat niste prepričani, ali vam vse skupaj ustreza, posebno če prijatelj še ni povedal svojega mnenja, čas pa neusmiljeno teče.

VODNAR
Z veseljem se boste podali novim dogodivščinam naproti, saj ste od starih navad in vzorcev že pošteno utrujeni. Danes vam bodo na kožo pisani sproščeni in direktni ljudje.

RIBI
Naveličani ste stalnega hitenja, uživali bi radi v krogu domačih in jih razvajali, kar si boste tudi izborili. Dolgčas vam nikakor ne bo, saj boste znali na vsakem koraku poskrbeti za dogajanje.