napoved

Horoskop za četrtek, 29. avgusta

W.Y.
29. 8. 2019, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Dopoldne boste izredno živčni in sumničavi, tako da izognite vsem možnim konfliktom. Za zdaj ne najdete rešitve za svojo nekoliko razburkano ljubezensko situacijo.

BIK
Zadeva, ki je za vas pomembna, se bo odvijala drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu nekomu, ki vas zanima in v vas zbuja prijetne občutke.

DVOJČKA
Tokrat boste neprestano oklevali, saj vas ne prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. Popoldne vas bo zamikalo nekaj novega in dobro se boste odrezali.

RAK
Preveč ste se sprostili, in to lahko vpliva na vaše odnose na poslovnem in osebnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa trenutni ni ravno najboljša možnost.

LEV
Nekdo vam je zelo naklonjen, zato se bosta dogovorila brez večjih zapletov. Nikar pa ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša kar nekaj zoprnih sitnosti.

DEVICA
Ves dan boste sanjarili o ljubezenskih podvigih. Raje zberite pogum in simpatijo enostavno presenetite, saj boste zelo zadovoljni. Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih in strastnih zamisli.

TEHTNICA
Prebuja se vaša ustvarjalnost in pred vami je tudi srečanje, morda celo nekoliko nenavadno in hkrati zelo vznemirljivo. Pustili boste odličen vtis in odlično poskrbeli za svoje potrebe.

ŠKORPIJON
Čutili boste da ste utrujeni in željo po tem, da se umaknete. Skrbno boste v popoldanskih urah razčistili vse, kar vas bremeni in se neobremenjeno podali naprej.

STRELEC
Zadnje čase precej napredujete, a bolje bo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite situacija čudna. Tokrat boste res imeli precej sreče in lepih priložnosti, ki jih boste lahko udejanjili.

KOZOROG
Izredno prijetno vam bo, saj boste dobili vlogo, ki vam ustreza in vas postavlja v ospredje, posebno če si želite napredka. Prišli boste do zelo pomembnega sklepa, povezanega s čustvi.

VODNAR
Nadaljujte tisto, kar vas veseli, ker je škoda, da bi ponovno obtičali v coni nezadovoljstva. Bodite pozorni z nekom, ki je izredno zahteven in nikakor ne popušča.

RIBI
Dobro premislite o situaciji, ki vam ni najbolj pisana na kožo in pretehtajte svoje možnosti, saj bodo posledice v nasprotnem primeru zelo obremenilne.