napoved

Horoskop za sredo, 28. avgusta

W.Y.
28. 8. 2019, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Imate še dovolj časa, da se pripravite na nekaj nalog, zato nikar tako ne hitite. Mogoče je prenavljanje stika z nekom iz preteklosti, kar vas bo na trenutke zelo vznemirilo.

BIK
Čez dan boste zelo delovni, zvečer pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker vas že kmalu čakajo številne obveznosti. Prijateljem izkažite pozornost.

DVOJČKA
Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj se boste izborili za nekaj pomembnega. Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, še posebej tisti, ki so za vas pomembni.

RAK
Danes zaupajte šestemu čutu in mu spontano sledite. Sicer vas čaka naporen dan, vendar luna kaže, da se bo končno začel uresničevati vaš načrt, ki ste ga skovali v preteklih dneh.

LEV
Danes je skoraj nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. Zato se lahko prepustite in sprostite, še posebej v dobri družbi. Največ novega bo na ljubezenskem področju.

DEVICA
Pustili boste odličen vtis, kljub temu pa komaj čakate, da nekaj dokončate. Previdni bodite glede uradnih opravkov, saj ste odvisni od drugih. Izkoristite tudi določene informacije.

TEHTNICA
Vztrajanje, ki ga prinaša luna je pozitivna lastnost, danes pa se utegne obrniti v trmo, ki vas ne vodi k sreči. Z zgovornostjo se boste rešili, saj se boste znali bliskovito odzvati.

ŠKORPIJON
Vaši dogovori bodo uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli pri dokončevanju določenega projekta. Vaši načrti bodo sprejeti, zato boste zadovoljni z doseženim. Varujte se opravljanja, ki vas lahko veliko stane.

STRELEC
Situacijo, ki vas obremenjuje je bolje končati in celotno zadevo znova premisliti, sicer bodo ostale rane in nerešene zadeve, ki bodo vplivale na vaše počutje. V ljubezni nikar toliko ne pretiravajte.

KOZOROG
Posvetite se denarju in sestavljanju novih ciljev, saj ste malce nezadovoljni. Res je, da ste pričakovali takojšnji odgovor osebe, ki vam največ pomeni, očitno pa bo ta prišel šele konec tedna.

VODNAR
Počutje bo zaradi vpliva luna spremenljivo, zmotil vas bo nekdo, ki vas vedno znova prepričuje, čeprav se zavedate, da nima prav. Raje se posvetite tistim, ki vam znajo slediti.

RIBI
Zaradi veliko obveznosti boste odložili kakšno razvedrilo, a ne bo vam žal, saj se bo priložnost hitro ponovila. Zdravje vam bo dobro služilo, kar vas bo razveseljevalo.