Astro

Horoskop za soboto, 24. avgusta

W.Y.
24. 8. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Tako kot znate vi družinskega člana spraviti ob živce, zna tudi on vas! Po dopoldnevu pa imate pred seboj bolj obetaven dan. Pot vam bo prekrižal prav prijeten in simpatičen neznanec.

BIK

Opazili boste, da ste pri novem projektu že zelo zgodaj dobili posnemovalce. Postali boste bolj pozorni na to, da vam ne bi kje uhajale pomembne informacije.

DVOJČKA

Realno sliko o stanju boste dobili šele, ko boste natančno preučili vse okoliščine. Pred tem ne dajajte nikakršnih izjav, saj bi bile lahko napačne ali celo krivične.

RAK

Nekomu še ne zaupate. Potrebujete še veliko časa, da bi se prepričali o dobrih namenih, še zlasti če je vse skupaj povezano z zadevo, o kateri v zadnjih časih največ razmišljate.

LEV

Vaša zdravstvena situacija ni idealna, vendar jo lahko izboljšate. Morali boste do neke mere spremeniti svoj način razmišljanja in vsakdanjo rutino.

DEVICA

Osebne zadeve vam ne bodo dale miru, zato boste nekoliko raztreseni. Pazite, da ne bo prišlo do napake, ki bi še dodatno zapletla situacijo. Preveč napeti ste.

TEHTNICA

Nekdo ni prav vaša sorodna duša in ničesar še nista rešila, toda vseeno ga pogrešate. Spet se prebujajo vaše šibke točke, to je tokrat glava. Zato dobro premislite, kako boste funkcionirali.

ŠKORPIJON

Brezskrbno razmišljanje se bo popoldne srečalo s povečano odgovornostjo. Lahkotnega vedenja bo konec, skrbno se boste posvetili delu in poskušali nadoknaditi zamujeno.

STRELEC

Ne čakajte, da bodo drugi videli stvari tako kot vi. Mnenja bodo vedno različna, tudi če je resnica samo ena. Naredite si načrt, pri katerem naj nič ne zmoti vaše pozornosti, vztrajnost naj bo pri roki.

KOZOROG

Napoveduje se nekaj težav okoli dediščine ali večjih družinskih stroškov. Bodite obzirnejši, ko boste govorili o svojih čustvih. Spomniti se morate, da so dejanja močnejša od besed.

VODNAR

Ne boste se branili pokazati svojih sposobnosti širšemu občinstvu. Blesteli boste pri projektih, ki zahtevajo iznajdljivost in komunikacijske sposobnosti.

RIBI

Pred vami je prijeten dan, posebno ko boste nekaj poslovnih obveznosti končno pustili za seboj. V ljubezni je ugoden trenutek za iskren pogovor, tudi glede resnih zadev.