Astro

Horoskop za petek, 23. avgusta

W.Y.
23. 8. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Pazite, da ne bo nekdo preveč vplival na vaše odločitve, ki so v tem trenutku zelo pomembne. Čeprav vam ta oseba veliko pomeni, se mora naučiti prilagajati.

BIK

Če boste sami sebi dali priložnost, vas bodo tudi drugi podprli. Vaša največja težava je v tem, da ne zaupate dovolj v svoje sposobnosti in ideje.

DVOJČKA

Odločili se boste in raziskali nekaj, kar je vezano na vašo preteklost. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, ki vas bodo na nek način opogumili.

RAK

Dvomili boste celo v stališča, ki so se vam doslej zdela trdna, če ne celo samoumevna. Prijetna oseba zna hitro obračati besede, zato bodite bolj previdni.

LEV

Preden se boste zares spustili v nekaj, najprej dobro premislite o tveganju. Poleg tega pa se pogovorite še z osebo, ki že ima izkušnje na tem področju. Le tako boste vedeli, da je varno.

DEVICA

Odločili se boste in naredili pomembne korake naprej. Niz sprememb vas bo ojačal in vam pokazal pravo pot. Daleč v ospredju bo dom in družinsko življenje.

TEHTNICA

Preizkusili se boste ob trgovskih poslih in nakupih. Čaka vas uspeh, posebno ob skrbno izdelanem načrtu. Samski imate zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro.

ŠKORPIJON

Če realno gledate na dogajanje, boste takoj vedeli, da vam bo neka današnja priložnost lahko prinesla koristi. Ne bojte se nekoliko tvegati, saj se vam obeta uspeh.

STRELEC

Ozrite se okoli sebe in videli boste, koliko ljudi je na vaši strani. Ne bodite tako pesimistični in ne mislite, da ste sami v določenih težavah. Na marsikoga se lahko obrnete.

KOZOROG

V preteklih dneh ste se pri poslih dobro odrezali, v ljubezni pa nepričakovano ustavljali. Lahko zaupate občutku, zato ni razlogov, da bi se predolgo spraševali, kaj bi bilo najbolje storiti.

VODNAR

Nekoga preprosto ne pogrešate več ali pa niste zainteresirani za druženje. Zato se boste spet umaknili nazaj, kot to po navadi storite takrat, ko niste zadovoljni.

RIBI

Razigranost osebe v vaši bližini vam bo šla na živce. Že res, da se je nabralo nekaj opaznejših izzivov, a zato še ne pričakujte, da bodo vsi mrki in zaskrbljeni. Prepustite se.