Astro

Horoskop za sredo, 21. avgusta

W.Y.
21. 8. 2019, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes boste močno pod vplivom podzavesti. Spoznali boste, kako močno vaše misli vplivajo na dogodke, ki se bodo dogajali čez dan. Nekaj časa boste razmišljali negativno in takšna bodo tudi vaša dejanja.

BIK

Pogajanja ter medsebojni stiki bodo na višku. To je idealna priložnost za začetek zveze ali pa za obnovitev obstoječe. Spoznali boste da ste na nek način odvisni od ljubezni.

DVOJČKA

Vse boste jemali kot igro, čeprav boste zelo dobro vedeli, kdaj morate nastopiti resno. Vaše delo bo dobro narejeno, vi boste imeli nasmeh na obrazu in vsi vas bodo hoteli posnemati.

RAK

Komunikacija se bo na delovnem mestu zatikala bolj kot doma. Zdi se, da vas v službi nekdo lovi tako rekoč za vsako besedo, čeprav je jasno, da tudi sam ni popoln.

LEV

Domače okolje bo priložnost, da najdete notranji mir in ravnovesje. Poskrbeli boste, da se lahko umirite in da v notranji modrosti sprejmete poslovne odločitve prihodnosti.

DEVICA

Če želite ohraniti ponos, bodite kar se da potrpežljivi in prilagodljivi. To naj velja tudi za odnose z bližnjimi in z osebo, ki vam je vešč. Samskim se bo pokazala možnost nove ljubezni.

TEHTNICA

Znali boste združiti prijetno s koristnim, kar vam bo najbolj prav prišlo na področju posla in novih priložnosti. Ker boste v delu, ki ga opravljate, uživali, lahko doživite manjši uspeh.

ŠKORPIJON

Končno boste uredili svoje doslej zmedene misli in pregnali nered iz glave. Zdaj morate samo še poskrbeti, da se takšno obdobje dolgo ne bo ponovilo. Na delovnem mestu boste samozavestni.

STRELEC

V samopomoč vam bo danes vaša iznajdljivost. Previdnost na delovnem mestu ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrpljenje bo potrebno. Pazite tudi na finance.

KOZOROG

Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč vajeni, da se boste strinjali z vsem. Tokrat se opredelite in zagovarjajte svoje, posebno glede izredno pomembnega načrta.

VODNAR

Ne zganjajte cirkusa zaradi ovir, na katere boste naleteli. Manj, kot jih boste napihovali, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje boste se boste spoprijeli z njimi.

RIBI

Vaši današnji koraki bodo počasni in temeljiti, vendar boste z njimi zadovoljni. Tako se ne boste odločili napačno in počasi se zagotovo daleč pride.