Astro

Horoskop za torek, 20. avgusta

W.Y.
20. 8. 2019, 06.28
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Uspelo vam bo združiti prijetno druženje z zaslužkom. Še poseben poudarek bo na dobrih novicah glede študija ali izobraževanja. Vse bo odvisno od prvega vtisa.

BIK

Ponavljajo se vam manjši glavoboli. Nekoliko ste raztreseni ali zmedeni in zato se morate zdaj boriti s posledicami napak. Tudi vas lahko spravijo iz tira, posebno ljudje, ki iščejo napake.

DVOJČKA

Pri delu bodo v današnjem dnevu vaši napori bogato poplačani. To se bo poznalo na vašem bančnem računu, pa tudi videti boste zadovoljni. Preplavila vas bodo intenzivna čustva.

RAK

Na kariernem področju se bodo končno začeli kazati sledovi vašega dela in bodo postopoma vedno očitnejši. Danes boste zadovoljni, saj boste končno ugotovili, kaj si želite.

LEV

Na nekaj ste dokaj dobro pripravljeni, čeprav niste preveč zadovoljni s seboj. V ljubezenskih odnosih ste zopet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, na kaj in na koga.

DEVICA

V službi se ne upirajte in ne govorite preveč, kajti danes boste nagnjeni k temu, da boste zelo zaupljivi in boste hitro povedali kakšno besedo preveč. Raje se držite ustaljenih vzorcev.

TEHTNICA

Dan, ki je pred vami, bo zaznamovan z notranjimi spori in predvsem dvomi na področju čustev. Vse to neravnovesje pa lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje obžalovali.

ŠKORPIJON

Naredili boste podrobno analizo in tako ugotovili, da ste na dobri poti k uspehu. Spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo vsako delo.

STRELEC

Sposobni ste se odrezati veliko bolje, kot nekdo pričakuje od vas. Če boste kar tiho, boste izpustili še eno priložnost, da stopite iz povprečja in povečate svoj ugled.

KOZOROG

S partnerjem danes ne bosta ravno na isti valovni dolžini. Vsaj v službi pa vam bo delo potekalo tako, kot si lahko le želite, kar vam bo marsikdo zavidal. Uporabite svoj šarm.

VODNAR

V delovnem okolju bo danes vladalo zatišje. Čas vam bo mineval počasi, zato si lahko naredite načrt dela za prihodnje dni. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivi temi.

RIBI

Bolj ko se boste trudili, da bi potlačili svoja čustva, z večjo silo bodo potem udarila na plan. Preveč se obremenjujete s tem, kaj si bodo mislili drugi.