Astro

Horoskop za ponedeljek, 19. avgusta

W.Y.
19. 8. 2019, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Prihaja možnost nenadne spremembe. Mordaboste spoznali novo osebo, če se boste odločili za prekinitev starega partnerskega odnosa. Pazite se zlobnih jezikov, da vam ne bodo pokvarili dneva.

BIK

Največji izziv bo projekt, ki vam bo sprva predstavljal težavo. Čeprav boste morali plavati v mrzli vodi usode, najdete način, da se odločite in naučite mnogo simpatičnih trenutkov v ljubezni.

DVOJČKA

Pred vami je izjemno dobro obdobje za posel in vse tiste stvari, ki so vam pomembne. Imeli boste več sreče kot običajno, zato jo izkoristite na čim boljši način.

RAK

Pogumno boste načrtovali prihodnost in se spogledovali s tveganji. Pustite si vendar kdaj dopovedati, da lahko naredite tudi napako, in bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot pozitivni.

LEV

Zelo veseli boste, ko bo vse skupaj, kar vas obremenjuje končno za vami. Znašli ste se v nadvse neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, vendar verjemite, da se boste prej ali slej rešili.

DEVICA

Morali se boste umakniti nekim zahtevam, pa čeprav bo to pomenilo, da bodo morale vaše želje še malo počakati. Pričakovanja so velika, tolerance tokrat ni.

TEHTNICA

Ne morete spremeniti značaja nekoga, s katerim se ne razumete najbolje, zato se z vsem skupaj raje sprijaznite. Marsikaj je odvisno samo vas, zato se ne zapirajte vase.

ŠKORPIJON

V ljubezni vas bo spremljala romantika. Jasno bo, da bi lepa beseda lepo mesto našla. Na drugi strani boste imeli mnogo priložnosti v komunikaciji, ki bo razigrana.

STRELEC

Ostanite zbrani in previdni, ne prekinjajte sogovornikov, čeprav se vam zdi, da ste daleč pred njimi. S strpnostjo lahko daleč pridete, zato odvrzite nemir in napetosti.

KOZOROG

Vaše misli bodo kot bistri potoček, ki teče brezskrbno in razigrano. Naredili si boste lestvico za vas pomembnih dejanj in se poglobili v svet številnih zanimivosti, ki vam prinaša harmonijo.

VODNAR

Nekdo si resnično ne zasluži besed, ki mu jih namenjate, zato je čas, da spremenite taktiko. Zamere ste že povzročili, zato je vprašanje, ali vam bo oseba sploh pripravljena odpustiti.

RIBI

Danes boste izžarevali pogum in odločnost. Vse obveznosti in naloge boste uspešno opravili, dan pa boste zaključili v dobri družbi, ki vam prinaša sproščenost.