Napoved

Horoskop za soboto, 17. avgusta

W.Y.
17. 8. 2019, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Dobra karma
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

OVEN
Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Govorili boste bolj malo in s svojim dejanji pokazali lastno avtoriteto. Na delovnem mestu boste morali biti bolj prožni in ne pozabite prisluhniti intuiciji.

BIK
Še vedno se niste odločili, saj vam nekaj očitno ne ustreza tako, kot ste upali. Vse zaradi mešanih čustev, ker zidate gradove v oblakih in preveč berete med vrsticami, namesto da bi ostali iskreni.

DVOJČKA
Ne obtožujte se za stvari, ki jih niste storili, saj s tem sebi povzročate krivico. Sicer pa boste v zasebnosti pokazali ogromno potrpljenja in moči, večkrat se bo le zdelo, da ste se znašli na preizkušnji.

RAK
Nepričakovana zadeva bo presenečenje tako za vas, kot za prijatelje. Fizična aktivnost bo dobrodošla. Zdrava previdnost naj bo prisotna pri adrenalinskih dejavnostih.

LEV
Moč razuma in objektivno sklepanje bosta danes odločilna za uspehe, ki vas čakajo, zato ne izgubljajte časa, ampak se resno poženite v delo, ki bo od vas zahtevalo prilagajanje.

DEVICA
Srčne zvezde so vam vsekakor najbolj naklonjene. Samski se bodo zapletli v zanimivo igro z besedami z znancem, ki si očitno želi nekaj več. Z mlajšimi boste hitro našli skupni jezik.

TEHTNICA
Ni se vam treba bati, da bi trud ostal slabo poplačan. Obrnite se na krog prijateljev, kjer že nestrpno čakajo na vašo družbo. Nasmejte se skupaj!

ŠKORPIJON
Hitro boste spoznali, da lahko z dobro organizacijo posegate po najvišjih vrhovih, zato ne boste znali reči ne, tudi če imate obveznosti vrh glave.

STRELEC
Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Ljubezenske zvezde vas ponovno povezujejo z nekom, ki mu lahko popolnoma zaupate.

KOZOROG
Popaziti boste morali na svoje zdravje. Izogibati se bo potrebno slabih navad in razvad. Pozitivno učinke bosta imela v današnjem dnevu počitek in prosti čas.

VODNAR
Svoje mnenje boste znali povedati na pravilen način. Privlačnost se bo skrivala tudi v vaših šaljivih pripombah. Dinamika časa bo v odnosu z ljudmi in spoznavali boste zanimive obraze.

RIBI
Dobro se počutite, ostane morda le še nekaj podrobnosti v povezavi s potovanjem ali osebo, ki prihaja od daleč. Pazite le, da nečesa ne bi prehitro pozabili ali pomotoma založili.