Napoved

Horoskop za petek, 16. avgusta

W.Y.
16. 8. 2019, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Spontano se boste lotevali novih izzivov in preživeli izjemno dinamičen dan, čeprav se boste popoldne nekoliko umirili in se sprostili od skrbi. Družba prijateljev bo odlično razvedrilo.

BIK
Z vsemi močmi se boste lotili reševanja določene težave, ki vas bremeni že dlje časa. Uporabite diplomatski pristop, ter se končno postavite na noge in zadihajte svobodo.

DVOJČKA
Vse, kar lahko storite v določeni situaciji, ki vas bo doletela danes je to, da ste iskreni, saj boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo. Težave vam bo povzročala komunikacija.

RAK
Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste neizprosni, kar bo nekoga zmotilo.

LEV
Iščete in iščete prave besede, namesto da bi ostali spontani. Z ugodno luno ste vsekakor lahko pogumnejši in bolj igrivi. Popoldne bo sledil razplet, ščitijo vas srečne okoliščine.

DEVICA
Morebitni čustveni zapleti se rešujejo šele proti večeru. Do takrat pa še stisnite zobe, posebno ob pogovorih, kjer se bodo vsi vmešavali po svoje, pa ne bo nobenih konkretnih rešitev.

TEHTNICA
Radi bi se dobro spočili, toda obveznosti vam tega še vedno ne dovolijo. Pri delu poskrbite predvsem za materialno plat zadeve. Potem bo še dovolj časa tudi za podrobnosti.

ŠKORPIJON
Poslovni uspehi se bodo stopnjevali in pozitivno bo v kolikor boste znali opazovati. Ljubezenska sreča bo naklonjena tako vezanim, kot tudi samskim.

STRELEC
Tisti, ki še iščete službo, boste danes začeli razmišljati, da idealne službe ne obstajajo. Tako boste še pred poldnevom spoznali, da boste morali spremeniti taktiko ali pa opustiti določena pričakovanja.

KOZOROG
Združili boste duhovna znanja in svojo privlačno noto. V kolikor se boste poslušali, lahko najdete moč in energijo. Počasi bo čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju.

VODNAR
Danes v dopoldanski urah boste deležni manjših, vendar hitro rešljivih ovir. Potrudite se in naredite vsaj nekaj, vsaj tisto kar lahko. Možnosti so odprte, zato ne obupajte prehitro.

RIBI
Eden od vaših bližnjih se bo pritoževal nad vašo neresnostjo, vendar mu ne boste pripravljeni prisluhniti. Ne boste ga poslušali, naredili boste po svoje.