OVEN
Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste nekoliko nepotrpežljivi, zlasti zjutraj. Nekaj klicev ali srečanj vas bo utrudilo, vendar se bo izkazalo, da so bili neizogibni.

BIK
V tem obdobju vašemu življenjskemu poslanstvu in osebni rasti pomagajo izobraževanje in branje. Na teh mestih lahko srečate sorodno dušo.

DVOJČKA
Danes bo vaše počutje izredno spremenljivo in se hitro premikate z ene stvari na drugo. V ljubezni ne čakajte predolgo, temveč čim prej poiščite nekoga, ki vam je še naklonjen.

RAK
Dan, ki bo namenjen predvsem razmišljanju o temu, kako bi si lahko vzeli več prostega časa in odvihrali v mesto vam bo preprosto všeč, saj se bo vse vrtelo v pravi smeri.

LEV
Znova boste skušali prikriti svoja čustva do partnerja, a ogenj v očeh vas bo izdal. Preprosto se spustite v pogovor in lažje vam bo, še posebej tistim, ki ste vezani.

DEVICA
Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, ker samo tako boste dosegli uspehe. Poskrbite za dobro počutje in pojdite v večernih urah med prijatelje.TEHTNICA
Premislite, kaj bi radi počeli. Imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam ustreza. Ob vas bo k sreči nekdo ki premore veliko optimizma.

ŠKORPIJON
Samskim se v današnjem dnevu obeta nekaj novega. Želite si več zanimivih dogodkov, zato boste morali sprejeti tudi nove pogoje. Zanimiva bo sredina dneva. Odnosi z najbližjimi bodo napeti.

STRELEC
Dosegli boste skoraj vse, kar boste želeli, ostalo pa bo vprašanje, ali boste sploh zadovoljni. V neki stvari se boste morali odločiti precej na hitro.

KOZOROG
Borite se z svojim vzkipljivim značajem, v vas je ogromno tleče jeze, občutek hude bolečine. Spustite ljubezen k sebi, kajti to vas lahko reši morečih, bolečih odnosov na vseh področjih.

VODNAR
Vse se razpleta na pravi način, čeprav zelo počasi. Tudi v ljubezni in v prijateljstvu lahko pričakujete presenečenja, posebno po sporočilu, ki bo pomenilo prelomnico v vajinem odnosu.

RIBI
Zanesite se predvsem na lastne sposobnosti in videli boste, da se bodo zadeve hitro zavrtele v vaš prid. Sprva boste kar nekako neodločni, nato se boste prebudili.