Astro

Horoskop za petek, 9. avgusta

W.Y.
9. 8. 2019, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Skušajte se znebiti vzorca maščevalnosti, kajti oseba, ki vam je simpatična ni kriva za dejanja, ki so se vam zgodila v preteklosti. Najprej se sestavite sami, šele nato se podajte v pogovor.

BIK
Pri delu vam jo bo nekdo pošteno zagodel, vendar boste tudi vi iznajdljivi. Če vas pritisnejo ob zid, dobro veste, kako se odzvati. Domov se boste odpravili kot zmagovalec.

DVOJČKA
Živite na polno in ustvarite nekaj pozitivnih valov, zvezde jih bodo še povečale. V popoldanskih urah bodite pozorni na finance, tako na delu kot doma, da vas spremembe ne bodo presenetile.

RAK
Nimate časa za vse, kar se vam ponuja. Preveč se obremenjujete, vaše telo ne zdrži takšnega divjega tempa. Počakajte, bodite razumni vsaj glede denarja.

LEV
Napetost se zvišuje, posebno pri sestankih. Ničesar ne morete rešiti kar čez noč. Vsekakor pa bo pravi namig prišel od starejše osebe ali od nekoga, ki je glede vsega povsem nepristranski.

DEVICA
Bodite pozorni, da boste vse finančne obveznosti sproti pokrivali. Lahko se vas loti prehlad, a ne bo hujšega, če se boste pravočasno zaščitili. Naj bo dan obarvan s smehom.

TEHTNICA
Na delovnem mestu boste za pridobitev spoštovanja in ugleda spretno izrabili neobičajno situacijo. Delovni teden boste tako zaključili pozitivno in polni energije za konec tedna.

ŠKORPIJON
Danes bo zelo materialno usmerjen dan. Danes boste počeli tisto, kar že nekaj časa niste in kar vam bo pognalo kri po žilah. V nečemu boste celo nekoliko pretiravali.

STRELEC
V popoldanskih urah bo v ospredju ljubezensko razmerje, ki se mu morda obeta sprememba. Stopajte previdno in si pustite dovolj prostora za manevriranje.

KOZOROG
Z današnji dnem prihaja velika priložnost v ljubezni in v nadgradnji vajinega razmerja. Trenutno sijete, pokažite to tudi navzven, saj vas nekdo ves čas opazuje!

VODNAR
Če si želite premika naprej, bo konec današnjega dne primeren za sprejemanje odločitev. Postavite se za svoje želje. Za vikend vas bo navdihnilo manjše potovanje ali nova izkušnja.

RIBI
Na koncu delovnega tedna boste razmišljali hitro in si hitro premislili. Počakajte in ne recite ničesar, v kar niste prepričani. Danes vam bo ustrezal tako počitek doma kot druženje z ljudmi.