Astro

Horoskop za sredo, 7. avgusta

W.Y.
7. 8. 2019, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nedvomno morate počasi spremeniti odnos do poslovnega področja, saj v zadnjem času ne pokažete nobenega pravega zanimanja zanj. Morda celo pričakujete, da bo nekdo drug poskrbel za vse.

BIK
Naredite nekaj več za zbranost. Potem se boste lahko brez občutka slabe vesti odpravili na lepše, posebno ko bo prišlo povabilo od nekoga, ki vas očitno osvaja.

DVOJČKA
Nujno se morate odpraviti med prijatelje, ker vas čaka izredno zanimivo poznanstvo. Imejte bolj odprte oči. Vezani pa poskrbite, da partnerja prijetno presenetite.

RAK
V drugi polovici dneva boste nekoliko lažje zadihali in si sprostitev poiskali tam, kjer ste najraje. Danes ne boste imeli časa za razmišljanje o denarnih zadevah, vseeno pa bodite preudarni.

LEV
Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo pred kratkim. Še sami ne veste, kaj bi storili. Za zdaj ni druge poti, kot da počasi poiščete pot iz zagate. Usmerite misli v pozitivno smer.

DEVICA
Dinamični in pogumni boste. Razmišljali boste hitro, se znali postaviti zase. V prostem času se sprostite v družbi prijateljev, ki vas bodo spravljali v dobro voljo in razveseljevali s svojimi komplimenti.

TEHTNICA
Ne zanemarite internetnega flirtanja in ustvarjanja mrež, tam vam bo šlo v današnjem dnevu odlično. Obstajal bo boljši način za končanje tedna kot prepir ali borba za moč.

ŠKORPIJON
Izredno vas motijo vsi, na katere se ne morete zanesti, čeprav ste upali drugače. Tudi v karieri ista pesem, spet vas prepričujejo o povsem nasprotujočih si stvareh, kar vas bo še bolj utrudilo ali zmedlo.

STRELEC
Vaš spomin in koncentracija bosta danes neverjetna in vi boste kar cveteli od zadovoljstva. Tisti, ki ste v vezi boste postavljeni pred večje preizkušnje.

KOZOROG
Prednost, ki ste si jo pridobivali, bo v današnjem dnevu začela kopneti. Če ne boste takoj spremenili taktike, vas bodo tekmeci kmalu prehiteli. Nato je lahko prepozno.

VODNAR
Poglobite se vase in pokažite resnična čustva. S tem se boste izognili igricam, ki imajo redko pozitivne učinke. Raje se posvetite bolj prijetnim zadevam, ki prihajajo zvečer.

RIBI
Imate ogromno energije in zdrave ambicije. Najboljša rešitev je vsekakor to, da sami organizirate nekaj, kar bo koristilo vsem vpletenim. Izkazali se boste v pravi smeri.