Astro

Horoskop za četrtek, 8. avgusta

W.Y.
8. 8. 2019, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Pri delu vas zanimajo vse podrobnosti, in prav to je edina pot do uspeha. Lahko se odpravite na pot, po možnosti v družbi prijateljev, ki vam ves čas stojijo ob strani.

BIK
Vezani boste imeli občutek, da z ljubljeno osebo ne razmišljata enako. Ni nujno, da se vedno v vsem strinjata, ne pozabite tega. Pomembno je, da ugotovita, zakaj eden razmišlja tako in drug drugače.

DVOJČKA
Za spremembo ukrotite svoj neverjeten instinkt. Konec dneva prinaša veliko aktivne energije, ki je primerna za prevzemanje iniciative, ob tem pustite, da se drugi pridružijo vašim idejam, načrtom in čustvom.

RAK
Znašli se boste na razpotju, ki vam bo pokazalo kje so pravzaprav težave. Dobro boste izbrali in lahko bi preko te odločitve v vašo denarnico prišlo nekaj denarja. Vsekakor boste na koncu dneva zadovoljni.

LEV
Zelo boste posesivni in večkrat se boste zalotili, da partnerju sploh ne pustite dihati, čeprav nimate nobenega razloga za takšno obnašanje. Pomirite se in poskrbite, da boste zadovoljni.

DEVICA
Glede poslov se lahko dogovorite, sicer pa nekaj časa vseeno zapravljate ob razmišljanju. Povsem brez razloga, saj se bo vse razpletlo tako, kot vam ustreza.

TEHTNICA
Občutek boste imeli, da imate vse pod kontrolo, ter da se vam lahko zgodijo le lepe stvari. Danes vas zvečer čaka prijeten premik, uživanje in sproščeno vzdušje.

ŠKORPIJON
Težko boste ignorirali ali se upirali ustvarjalni in dinamični energiji, ki se bo nahajala danes v vaši bližini. Morda boste prejeli tudi kakšna presenečenja, ki vas bodo razveselila.

STRELEC
Dan bo ugoden za to, da dokažete svoje dobre namene in se nekomu približate. Vsekakor si pomagajte z vsem, spomnite se nečesa prijetnega iz preteklosti.

KOZOROG
Pomembno bo občutiti čustveno toplino v družbi, ki vam veliko pomeni. Obojestranski interes za skupen korak pa predstavlja dovolj dober povod za ljubezensko srečo.

VODNAR
Zapišite si nekaj pomembnega, tako ne bo več nobenih nesporazumov. Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali. Kljub temu boste zmogli vse, kar si boste zastavili.

RIBI
V današnjem dnevu boste v družbi zagotovo opaženi, vendar se bo veliko stvari dogajalo tudi za odrom. Bodite sproščeni in poiščite kakšno novo rešitev.