OVEN
Končno se boste spomnili, da imate tudi svoje ljubezensko življenje, ki vas že zelo nestrpno čaka. Dobro veste, da je jamranje okolici del vašega nastopa, da pa vam pravzaprav ničesar ne primanjkuje.

BIK
Paziti boste morali na izrečene besede. Menili boste namreč, da so vaše besede in razmišljanja prava resnica, kar pa ne bo všeč ljudem okoli vas, saj je to žaljivo za njih.

DVOJČKA
Dogajalo se bo, da vas bodo privlačili prav tisti, ki vam značajsko nikakor ne ustrezajo, vi pa boste vseeno nadaljevali v upanju, da se bo kaj spremenilo. Ne bodite preveč vztrajni.

RAK
V ljubezni se boste izogibali dokončnim odgovorom. Namenoma boste nejasni, zato bo moral partner pogosto ugibati, kaj ste v resnici mislili. Tako vam ne bo treba prevzeti odgovornosti.

LEV
Kljub zaposlenosti bo ljubezen v današnjem dnevu visoko na lestvici vaših zanimanj, vendar zaradi prenapetosti ne boste uspeli tako uživati, kot si želite po tihem.

DEVICA
Ne morete se osredotočiti na to, kar vam dopoveduje sorodnik ali partner. Preveč je vsega naenkrat in ne gre po pričakovanjih. Previdno, tudi zato, ker boste po vsemu sodeč, kmalu potrebovali pomoč.TEHTNICA
Trdnost in finance vam nakazujejo pozitivno situacijo. V drugi polovici dneva boste imeli vezani nekaj težav, saj nikakor ne boste razumeli partnerjevih stališč.

ŠKORPIJON
Okrog poznega popoldneva se potrudite, da bi nekaj spravili v pogon, energija namreč ustvarja nekaj nesporazumov. Morda boste morali samo počakati, da se stvari razjasnijo.

STRELEC
Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je trenutno oddaljila. Za zdaj nista sposobni skupnega jezika. Premislite o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili.

KOZOROG
V današnjem dnevu poslušajte tako razum kot srce. Pazite, da se ne boste zanašali samo na prvo. Popoldne bo več smeha in dobre komunikacije z nasprotnim spolom.

VODNAR
Simpatije se bodo razvile na poslovnem področju, kar pa lahko usodno vpliva na vaše srce. Prepričajte se ali se vam splača tvegati, zaradi prijetnih uric.

RIBI
Spogledovanje se lahko spreobrne v nekaj izredno zanimivega. Vseeno se boste hitro umirili, tudi zato, ker bi radi znova premislili. Nočete se zaletavati. Pri denarju vas spremlja sreča.