Astro

Horoskop za ponedeljek, 5. avgusta

W.Y.
5. 8. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Okolica vas bo presenečeno gledala in zna se vam zgoditi, da boste komu, ki vas pozna že dlje časa, kar na enkrat še bolj simpatični. To vas lahko nekoliko zmede in zamaja tehtnico trenutnega razmerja.

BIK

Posel in učenje bosta danes bolj na drugem ali tretjem mestu. Zamišljen in zasanjani boste. Dan bo izredno primeren za sprehode in razmišljanje o samem sebi.

DVOJČKA

Vaša velikodušna ljubezenska narava tako rekoč ne pozna porazov. Če vam bo že kaj spodrsnilo, se boste spretno pobrali in iskali nov plen. Danes je za vas dober dan.

RAK

Še bolj boste zvesti, zanesljivi in stabilni, kot ste bili do zdaj. Najboljše se boste razumeli z pripadniki vodnih znamenj. Znali vas bodo poslušati, razumeti in vam, kar se da dobro svetovati.

LEV

Dogodki, ki vam jih bo povzročilo trenutno stanje planetov, bodo ravno tisto o čemer ste sanjali. Končno boste lahko uredili svoje misli. Počutili se boste odlično.

DEVICA

Danes se boste bolj dogovarjali, in sicer na področju financ in nepremičnin. Obeta se vam dober posel. Pripravljeni boste na vse, tudi na tveganje.

TEHTNICA

Tehtnice ste končno zaplavale v boljše obdobje. Vaši dosežki iz preteklega obdobja vam bodo še vedno dajali energijo in samozavest. Zelo boste sigurni vase, kar je presenetljivo, saj ste podvrženi dolgemu nihanju in tehtanju.

ŠKORPIJON

Določenim ljudem boste končno postavili meje, ter zadihali zrak neodvisnosti. Prijatelji bodo potrebovali vašo družbo, dober partner boste tudi za osamljene duše.

STRELEC

Ste bistri in imate dar za razumevanje globine človeških duš, najbližji pa vas bodo z veseljem podprli pri vsem, česar se boste lotili. Bodite pozorni predvsem na kakovost in ne na količino.

KOZOROG

Nehajte misliti, da je vaše življenje dolgočasno in se nekoliko ozrite naokrog. Marsikdo bi želel biti v vaši koži. Ujemite trenutek, ki prihaja zvečer.

VODNAR

Pazite, da ne boste zabredli v kakšno nepričakovano, burno avanturo, ter zmedli svoja čustva. Nevarnost je tudi, da se prehladite, kar bo povezano z vašim občasnim nezadovoljstvom.

RIBI

Danes boste verjetno dopoldan bolj ležerni in polni raznih dvomov. Tudi čez dan boste verjetno bolj zasanjani. Razen tisti, ki imate obveznosti, ki se jih ne da preskočiti.