Astro

Horoskop za soboto, 3. avgusta

W.Y.
3. 8. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Današnja sobota bo za ovne dan sprostitve in dobrih občutkov, saj vas nihče ne bo mogel pripraviti do slabe volje. Vihrali boste sem ter tja in se zraven zabavali.

BIK

Danes si boste zaželeli družabnega srečanja, koncerta ali celo kina ali gledališča. Privoščite si še nekaj prijetnih ljubezenskih trenutkov v dvoje.

DVOJČKA

Pojdite na zrak, meditirajte, igrajte se in si privoščite nekoliko sprostitve. Kdaj ste si nazadnje privoščili dolgo vožnjo s kolesom ali dolg sprehod v naravi?

RAK

Danes bo izjemno pester dan. Veliko boste naredili, brez da bi bili utrujeni. Obeta se vam lep večer v dvoje. Zaspali boste zadovoljni in sproščeni, z lepimi mislimi.

LEV

Umirite se in ne bodite tako jezni sami nase, ker se stvari ne premikajo čisto v vaši smeri. Manjša odstopanja so v življenju vedno dobrodošla. Jutri je nov dan!

DEVICA

Obnovite prijateljstvo, ki ste se mu zaradi lastnega strahu odrekli. To vam lahko prinese dobre občutke in zadovoljstvo. Obrnite nov list v svojem življenju.

TEHTNICA

Dobili boste nekaj pohval in komplimentov, ki bodo odlično vplivali na vaše počutje, saj ste včasih zelo nesamozavestni. Počasi prehajate v lepše obdobje.

ŠKORPIJON

Malo se prepustite toku življenja. Nehajte bodite tako črnogledi, lahko vas drago stane. Današnjo soboto poskusite posvetiti le sebi in tistim, ki vam veliko pomenijo. 

STRELEC

Pred vami je danes ugoden dan za vaše telesno in duševno počutje. Mogoče si boste zaželeli le nekaj drugačnosti. Na področju ljubezni se boste končno znali postaviti zase.

KOZOROG

Vse ima svojo mero. Bodite previdni pri hrani, ki vam bo izredno teknila. Spopadali se boste s sabo in s svojimi dvomi. Raje manj pa tisto kvalitetno.

VODNAR

Zadovoljni boste s svojim delom in ravno danes se vam lahko utrne še kakšna ideja. Le partner vas bo nekoliko pogrešal, zato si večer rezervirajte za lepe trenutke.

RIBI

Vse kar se je nabralo v tem tednu boste danes skrbno pretehtali in prišli do dobrih rezultatov. Na koncu boste zelo zadovoljni sami s sabo ter z izkupičkom.