Astro

Horoskop za petek, 2. avgusta

W.Y.
2. 8. 2019, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes se še posebej zavedajte svoje nagnjenosti, da se stvari hitro naveličate, da ste nestrpni in razdražljivi, ter se tega izogibajte. Popoldne prihaja več notranjega miru.

BIK

Zelo veliko se boste ukvarjali z osebo, ki vam je blizu, to je lahko tudi sorodnik ali sodelavec. Ko se boste soočili z njegovimi težavami in dali nasvet, boste zrasli in postali bolj zadovoljni.

DVOJČKA

Zelo boste v današnjem dnevu aktivni, imeli boste povečano delavno energijo, dosti novih idej in veliko poslovnih uspehov. Najprej premislite, potem odgovorite.

RAK

Partner se vam bo izgubil v svoj svet, se vam delno izogibal in se preveč nahajal v svoji družbi. To zna v vas sprožiti vihar ali celo dilemo o obstoju vajine veze.

LEV

Glede na količino vaše energije, ki jo trosite po nepotrebnem, bi bil že čas da se malo odpočijete in se nekoliko posvetite samemu sebi ter izključite ljudi, ki vam črpajo energijo.

DEVICA

Hitro se boste odzvali na spodbude iz okolja. Kažejo se vam prijetne priložnosti za zabavo, o kakršni sanjate že dlje časa. Oblecite kaj v rdeči barvi.

TEHTNICA

Si želite danes zagotoviti uspeh? Bodite bolj uvidevni do tekmeca in dobili boste novega zaveznika. Tam, kjer najmanj pričakujete. Na trenutke se vam bo morda zazdelo, da niste cenjeni.

ŠKORPIJON

Prišel je dan, na katerega ste že težko čakali. Presenetili boste svojega partnerja in nasmejani hodili naokrog. Tudi energije vam tokrat ne bo manjkalo.

STRELEC

Zdaj ko ste se vi nekoliko stabilizirali, boste podzavestno to pričakovali tudi od drugih. Če ne boste pazljivi se lahko komu od bližnjih celo zamerite. Nič vas več ne more presenetiti.

KOZOROG

Danes bo vaša glava verjetno že preveč natrpana od napornega tedna zato poskusite čim prej končati delo in se raje odpravite na daljši sprehod v naravo. 

VODNAR

Danes vas bo nekdo nepričakovano presenetil z svojo izjavo. Nikar takoj ne nasedite, raje najprej premislite in šele nato odgovorite. Diplomatsko seveda.

RIBI

Veliko se boste smejali, dajali nasvete in kar je za vas verjetno zelo pomembno, bili v središču pozornosti. Ne pretiravajte, včasih pustite še drugim da izrazijo svoje mnenje.