Astro

Horoskop za sredo, 31. julija

W.Y.
31. 7. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN
Ves dan se boste smejali in bili v središču pozornosti, večer bo pa nekoliko bolj nemiren, saj boste želeli vedeti stvari, ki so in bodo ostale še nekaj časa skrite.

BIK
Ljubezen ne bo danes nič kaj romantična. V ospredje bodo stopile potrebe telesa, ne duha. Partner pa tega nikakor ne bo razumel, zato se lahko znajdete v nesporazumih.

DVOJČKA
Današnji dan bo sicer dolg, ampak prijeten. Delili boste nasvete in skrbno prisluhnili svojim prijateljem. Večer boste preživeli ob branju odlične literature.

RAK
Današnji dan bo za vezane rakce bolj umirjen, nikamor se vam ne bo mudilo. Primerno tudi za nakupe. Še posebej z roko v roki. Samski se boste zvečer globoko zamislili.

LEV
Prijatelji si bodo dobesedno želeli vaše družbe. Pazite, da ne boste pretiravali z delom in drugačnimi fizičnimi napori, ker se vam lahko to kasneje pošteno obrestuje.

DEVICA
Najdite v sebi svojo moč in se iztrgajte iz krempljev okoliščin in ustaljenih vzorcev. Bodite takšni, kot si želite biti. Počutili se boste mnogo boljše, kot v preteklih dneh.

TEHTNICA
Najprej boste načrtovali in razčlenjevali, šele potem boste zavihali rokave. Sprostite se malo in nikar ne komplicirajte v nedogled, še posebej v družbi prijateljev..

ŠKORPIJON
Danes se vse verjetno ne bo odvijalo po vaših merilih, lahko da vam bo celo nekdo nagajal, ampak to vas niti ne bo motilo preveč, saj boste zelo zaverovani vase.

STRELEC
Tekmovalni duh vam ne bo dal miru. Znašli se boste v razno raznih dvobojih v katerih boste skoraj vedno zmagali. Poskusite srečo tudi pri nagradnih igrah, zdaj imate največ možnosti.

KOZOROG
Danes boste začutili potrebo po nadzorovanju bližnjih, sodelavcev in soljudi nasploh. Hoteli boste biti pomembni, v središču ter na samem vrhu pozicije.

VODNAR
Na čustvenem področju znate podvomiti v svojega izbranca. Možno je, da pride vaše ljubosumje kar krepko na dan in povzroči manjše konflikte, še posebej zvečer.

RIBI
Ne pretiravajte! Dobili boste energijo, po kateri že dolgo hrepenite. Če ste bolni, se vam lahko stanje znatno izboljša. Ne boste se več zatekali v samoto, ravno nasprotno, iskali boste družbo različnih ljudi.