Astro

Horoskop za torek, 30. julija

W.Y.
30. 7. 2019, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Poskusite biti nekoliko bolj potrpežljivi in enkrat za spremembo manj trmoglavi. Kar se tiče vašega izobraževanja in delovnega področja vam bo današnji dan izredno naklonjen.

BIK

Danes boste pravo pot in rešitve našli bolj po naključju, ustaljene smernice se lahko podrejo. Poslušaje svoj notranji jaz, ki ste ga zadnje čase nekoliko ignorirali.

DVOJČKA

Posel ne bo danes nič kaj učinkovit. Bolj vas bo vleklo ven in med ljudi. Zvečer se boste zabavali. Težko se boste osredotočili na pomembne malenkosti in dejanja.

RAK

Vzponi bodo v današnjem dnevu večji in nekoliko bolj izraziti. Na čustvenem področju lahko naletite na kakšno nepričakovano oviro, ki lahko pripelje do razočaranja.

LEV

Dan bo harmoničen, usklajen in dokaj pester, še posebej na osebnem področju. Popoldne se boste zabavali, ter pozno zaspali s prijetnimi mislimi in vtisi.

DEVICA

Pazljivo! Danes boste imeli več priložnosti, glejte, da jih boste čim bolje izkoristili. Poskusite enkrat kako je če tvegaš in ničesar ne pričakuješ v naprej.

TEHTNICA

Danes se boste težko kaj dogovorili saj boste točno vedeli kaj hočete, vaš nasprotnik pa tudi. Konfliktu pa se raje izognite. Lahko bi krepko obžalovali.

ŠKORPIJON

Spremljala vas bo želja po komunikaciji z bližnjimi. Veliko boste spraševali. Odgovori bodo pa nekoliko bolj dvomljivi, zato bo celotna zgodba še nekaj časa neznanka.

STRELEC

Nekoliko bodite pozorni na partnerja, ki beži pred vami, ker ste tako trmasto prepričani vase. Pazite, da ne bo prepozno za iskren pogovor in napredek, po katerem hrepenite.

KOZOROG

Danes boste nekoliko zamujali in bili raztreseni. Nekdo se vam bo prav prisrčno nasmejal. Večer boste preživeli ob partnerju, ki vas bo notranje umiril in navdihnil.

VODNAR

Največji problem boste imeli pri odločanju med zahtevami partnerja in strmenjem po napredovanju v službi. Pri odločanju upoštevajte in poslušajte svojo intuicijo

RIBI

Danes raje trikrat premislite preden odgovorite, saj vas lahko kdo morda narobe razume ali vam pa celo zameri. Ljubezen se bo počasi umirila in ustalila.