Napoved

Horoskop za nedeljo, 28. julija

W.Y.
28. 7. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ljubezen vas danes, vsaj navidezno, ne zanima. Raje se zatekate v neobvezujoče pogovore. Dobili boste nekoliko manj, kot ste pričakovali. Vseeno si ne jemljite vsega preveč pri srcu, ker gre za prehodne težave.

BIK
V zraku je veliko napetosti, temu se ne morete izogniti. Tudi zaradi nepotrebnega vmešavanja starejše osebe. Na potovanjih pazite, posebno glede denarja in dokumentov.

DVOJČKA
Imeli boste možnost, da spoznate nekaj novega o partnerju, če boste pozorni. Novi podatek bo dovolj zanimiv, da vam ne bo žal. Morda se ne boste mogli takoj odločiti, če vam je novica všeč, toda zadovoljni boste.

RAK
Ob vas bo prijateljica ali sorodnica, ki ji lahko zaupate. Zanimivo bo opazovati, kako se je ta vajin odnos spremenil, vsekakor na boljše. Lahko ji zaupate tudi dvome glede dela in kariere.

LEV
Zgodovina se ponavlja, vendar tokrat nimate dovolj moči, da bi se uprli dejstvom. Neko delo vam bo pretežko, zato naj vam ne bo nerodno priznati, da ne morete opraviti vsega.

DEVICA
Ne zavračajte pomoči, tako bi se še bolj zapletli. Nekoga ni prav takrat, ko potrebujete oporo. Pri delu in študiju pazite na obsežno gradivo in vse, kar zahteva strokovno analizo.

TEHTNICA
Ugotavljate, da postajate izredno trmasti glede zadev, kjer se vam je nekoč zalomilo. Na vsak način se trudite in pokažite, da ste pripravljeni poskusiti znova. V ljubezni se boste končno umirili.

ŠKORPIJON
Čim prej zavihajte rokave. Marsikaj lahko rešite sami, brez tuje pomoči. Imate občutek, da se morate odločiti, čeprav ne veste, kako. Posebno glede nepremičninskih poslov in denarja.

STRELEC
Znebili se boste določenih zadržkov, posebno v ljubezni, kjer si močno želite kaj novega. Začelo se bo dogajati, tudi zato, ker boste končno pozabili na pomisleke. Poskusite kaj drznega!

KOZOROG
Dočakali boste to, kar si najbolj želite. Gre za pogovor, po katerem vam bo odleglo. V ljubezni bo rešena velika uganka, tako boste lažje zadihali. Le pazite, da ne bi postali brez besed v ključnem trenutku.

VODNAR
Pri vsem se boste odločali dokaj hitro, kar ne pomeni, da gre za najboljšo možno rešitev. Posebno doma in v krogu ljudi, ki ne marajo nobenega nastopaštva ali pokroviteljskega odnosa.

RIBI
Končno vam bo nekoliko lažje pri srcu. Nekdo vas prepričuje v svoja čustva. Vse skupaj ste sprejeli nekoliko preresno, zato ste imeli tudi nekaj dobrih razlogov. Sedaj bo drugače.