napoved

Horoskop za soboto, 27. julija

W.Y.
27. 7. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Kjerkoli se boste danes pojavili, boste v središču pozornosti. Ljudje vas bodo  spraševali za nasvete. To pa zato, ker vedno vse veste. Pogum bo naraščal.

BIK
Nekdo ni pozabil na vas, enostavno živi drugače in se vam zaenkrat ne more posvetiti.
Kmalu bo drugače. Nekaj, kar se bo zgodilo med prijatelji, bo imelo ključni pomen.

DVOJČKA
V službi se obrnite k tistemu, ki je odgovoren za posredovanje informacij in javni nastop. Vse boste imeli v svojih rokah, vprašanje je le, kako bo z mlajšo osebo.

RAK
Samski raki boste čutili, da še niste pripravljeni na ljubezen, zato se boste izognili vsem poskusom zapeljevanja in zavrnili povabila na zmenek. Če se bo komu vseeno uspelo prebiti čez vse ovire, ki jih boste postavili okoli svojega srca, boste nadaljevali previdno.

LEV
V ljubezni bo posijalo sonce in s partnerjem bosta srečna. Vpliv Venere vaju bo navdal z upanjem in hrepenenjem. Oba bosta zelo romantična in ljubeča. Svoje ljubezni ne bosta skrivala.

DEVICA
Napredujete glede načrtov v zvezi s potovanjem. Ljubezen pa ima več obrazov, danes se ne morete sporazumeti z drago oseb. K njej boste pristopili na povsem napačen način.

TEHTNICA
Nehajta se samo pritoževati... Razmislite raje, kaj bi lahko storili, da bi vam življenje potekalo bolj ustaljeno in sproščeno. Poskrbite, da boste sproščeni.

ŠKORPIJON
Poskusite se postaviti v vlogo tistega, ki vas spravlja ob živce. Mogoče boste ugotovili, da je vse to le projekcija. Današnji dan bo poln spoznanj.

STRELEC
Začeli boste pri ljubezenskih rečeh, zlasti če imate opravka z mlajšo osebo. Dobili boste odgovore na najbolj žgoča vprašanja. Posebno če ste omahovali glede potovanja ali selitve.

KOZOROG
Saj se vam nikamor ne mudi. Danes boste čutili nek pritisk in le s težavo se boste umirili in sprostili. Večer bo lepši, obarvan z romantiko.

VODNAR
Doma bodo računali na vašo pomoč. Dovolj bo časa, da se odločite za strasten in romantičen večer, v katerem boste presenečali in imeli glavno besedo.

RIBI
Današnji večer je izredno pomemben za dobro zabavo, ki je pred vrati. Le odločiti se morate. Nekdo bo z veseljem šel z vami, le predlagati morate.