napoved

Horoskop za petek, 26. julija

W.Y.
26. 7. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
V ljubezni se ne bi smeli preveč igrati z ognjem. Ne morete skriti resnice pred nekom, ki vas predobro pozna. Čeprav še niste končali neke naloge, boste že dobili novo.

BIK
V službi se dogaja nekaj, kar vas bo končno pomirilo. Sprostili se boste, odražalo se bo tudi v srčnem življenju. Današnji dan izkoristite tudi za nekaj več rekreativnih dejavnosti.

DVOJČKA
Takoj na začetku dneva si boste zadali nekaj, kar vas bo precej utrudilo. Zato boste negotovi in občasno tudi zadirčni. Preživite več časa na odprtem, daleč od vsakdanjih skrbi.

RAK
Z nekom se ne razumete najbolje, tudi zato, ker vedno izbirate napačne načine komunikacije. Vzemite si več časa in se soočite. To bo edina možnost, da pojasnita stališča.

LEV
Psihično in telesno boste izredno aktivni. Morda v taki vnemi ne boste ugotovili, da vam nekdo želi povedati nekaj nujnega! Prisluhnite in uprite se želji, da bi govorili le o svojih izkušnjah.

DEVICA
Vsako čustveno reakcijo boste najprej prikrili, dokler ne boste razmislili o njej. Šele ko jo boste popolnoma razumeli in sprejeli, boste reagirali. Partner bo mislil, da ste se ohladili, ker bo vaše odzive doživel z zamikom, toda takrat se boste lažje pogovarjali o njih.

TEHTNICA
Ob povabilu boste nepripravljeni, čeprav tega nočete pokazati. V ljubezni vas privlači oseba, od katere vas loči večja starostna razlika ali vsaj zaenkrat razdalja v kilometrih.

ŠKORPIJON
Vse boste opravili dokaj hitro, ne bo pričakovanih zapletov. Z osebo, ki vam je naklonjena, lahko rešita nekaj nesoglasij. V ljubezni bo več zanimivih novosti!

STRELEC  
Dopoldne obiščite nekaj uradnikov in pazite pri pomembnih srečanjih. Počakajte, da spregovorijo drugi. Posvečate se delu, pa tudi zamislim, kako bi lahko izboljšali svoje
finančno stanje.

KOZOROG
Pripravite se na vse, čeprav vam nikakor ne kaže slabo. Lahko se zgodi nekaj, kar bo spremenilo odnose v službi. Morda boste porabili izredno veliko časa tudi pri rutinskih opravkih.

VODNAR
Najprej poskrbite za mlajše, potem bo še veliko časa, da se popolnoma predate zadevam, ki bi jih radi raziskali. Potovanje vam bo dobro delo, le pravočasno obvestite prijatelja.

RIBI
Spet se bosta prepletali ljubezen in prijateljstvo. To se vam večkrat ponavlja. Konec bo nepredvidljiv. A tokrat se odločite za akcijo! Tudi, če bi se morali odločiti za daljšo pot.