napoved

Horoskop za četrtek, 25. julija

W.Y.
25. 7. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Prebuja se vaš vročekrvni temperament. Vendar v napačnem trenutku, ko bi morali molčati in počakati. Posebno ko bosta partnerjeva iskrenost in dobre namere pod vprašajem.

BIK
Samski biki se čim več družite s prijatelji. Tako boste najhitreje pozabili na srčne rane, zaradi katerih v teh dneh niste najbolj zaupljivi. Tolažba bo zalegla.

DVOJČKA
Ustvarjalno delo vas bo utrudilo. To vam bo jasno šele, ko boste ugotovili, kako stvari enostavno bežijo. Mnogi se odločajo preudarno, očitno se zgledujejo po vas.

RAK
Ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas tokrat očitno nočejo pustiti pri miru. Doma se razpleta, vendar zelo počasi. Vseeno imate veliko razlogov za dobro voljo, tudi zato, ker se bo vaše fizično počutje izboljšalo.

LEV
Poskusite spremeniti vsaj nekaj, predvsem poskrbite za zdravje in kondicijo. Tega nihče ne bo storil namesto vas. Upoštevajte nasvete z moške strani.

DEVICA
Pripravite vsa svoja skrita orožja. Ne pomaga to, da le čakate in se prepuščate dogodkom. Premislite, kako bi najbolj konkretno odgovorili na nekaj vprašanj, ki so vam tako pri srcu.

TEHTNICA
Pazite glede stroškov. Posvetite več časa pravnim in šolskim zadevam. Nimate možnosti, da bi poiskali kakršne koli bližnjice. Vse se še enkrat odvija po ustaljenih pravilih.

ŠKORPIJON
Znebili se boste določenih težav z zdravjem in odpornostjo. Zato si lahko prevzamete nekaj novih, delovnih odgovornosti. Tako lahko zaživi nekaj načrtov, ki ste jih skoraj že pozabili.

STRELEC
Obdobje neresnosti ali brezbrižnosti bo minilo. Zelo hitro se boste zresnili, ko bo nekdo potrkal na vašo vest. Priznati boste morali, da z mencanjem tratite dragoceni čas. Morali se boste odločiti.

KOZOROG
Pri delu bo nekaj težav z nadrejenimi. Določenim načrtom se morate odpovedati. Najverjetneje ne bo preveč navdušenja. Ne preostane vam nič drugega, kot da popustite.

VODNAR
Pri vseh vrstah dela boste posebno iznajdljivi. Ko česa ne boste znali, bo dovolj, da si boste enkrat ogledali postopek in takoj boste osvojili novo znanje. Čeprav bi blesteli tudi v blefiranju, se tej možnosti izognite, ker zanjo ne bo potrebe.

RIBI
Nekdo se oglaša v pravem trenutku. Močno bo vplival na vaše odločitve glede stvari, ki ste jih prej počeli z velikim uspehom. Imate še eno dobro priložnost.