napoved

Horoskop za sredo, 24. julija

W.Y.
24. 7. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

OVEN
Oddani ovni ne boste čutili potrebe po zapečkarstvu in lenarjenju. Hoteli boste biti čim bolj dejavni. Največ vam bodo pomenila skupna doživetja. Hoteli boste ustvarjati spomine, namesto da bi jih obujali.

BIK
Iz tira vas lahko spravijo celo stvari, ki ste jih že obvladali. Zato poskusite počasi in preudarno. V službi ste prepričani, da imate prav.

DVOJČKA
Nekoga bi radi oblikovali čisto po svoje in pri tem ste prepričani, da imate prav. Ne bodite tako enostranski, delate prav to, česar pri drugih ne marate. V ljubezni ste še daleč od resnice.

RAK
Mars vam bo pomagal, da se boste domislili briljantne ideje. Morali se boste le še odločiti, komu bi jo povedali, saj bo to najpomembnejši korak. V pravih rokah bi se lahko spremenila v zelo donosen posel.

LEV
Delo vas povsem prevzema. Zadali ste si veliko breme, saj nočete razmišljati o nesreči v ljubezni. Pazite, da se tako ne bi preveč oddaljili od osebe. Pri vsaki stvari poiščite dobre plati.

DEVICA
Precej se boste umirili, ker se vam delo ne bo več zdelo tako stresno. Marsikdo ne bo razumel vašega razmišljujočega obdobja, vendar vas to ne bo zanimalo.

TEHTNICA
Znašli se boste na mestu, kjer ni poti nazaj. Bliža se pomembno srečanje, a usoda si želi drugače. Vse skupaj se bo razpletlo dobro. Počasi boste pozabili na neljubo zadevo.

ŠKORPIJON
Z ljubeznijo ne boste imeli težav. S partnerjem bosta tekmovala, kdo ima več zaslug za vajino uspešno ljubezensko zvezo. Tudi smeha ne bo manjkalo, ko bosta tekmovala, kdo lahko drugega bolj osreči.

STRELEC
Vse podrobnosti boste hoteli urediti po svoje. Pri tem vas ne bo nihče oviral, ker vas bodo sodelavci in nadrejeni spoštovali. Njihovega potrpljenja pa bo konec, če boste hoteli imeti nadzor tudi nad njihovim delom in jim boste solili pamet.

KOZOROG
Določene stvari boste opustili in počakali, da se razpletejo same. To je vsekakor najboljša taktika, da vam ne spodleti. Nikakor ni pametno, da se spuščate v prepire z močnejšimi.

VODNAR
Nedavni uspehi bodo v vas prebudili močno željo, da bi dosegli še več. Pretiran pohlep bo sicer obrodil sadove, toda cena zanje bo precej visoka. Na trenutke boste pozabili na etične zadržke.

RIBI
Ker boste želeli uspeti za vsako ceno, boste pripravljeni izdati tudi nekatera svoja načela ali prekršiti pravila. Nekega dne se boste morali zaradi tega zagovarjati.