napoved

Horoskop za torek, 23. julija

W.Y.
23. 7. 2019, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Če bo partner bolj lenobno razpoložen, ga boste morali najprej prepričati, zakaj bi se bilo dobro premakniti iz hiše. V  življenje samskih ovnov bo stopil nekdo, ki se bo noro zaljubil v vas.

BIK
Razmišljate o zadevah, za katere pravzaprav nimate dovolj poguma. Vse boste videli z drugačnimi očmi. To se dogaja ponavadi takrat, ko se predolgo ukvarjate z enim in istim.

DVOJČKA
Za vse naloge boste potrebovali več priprav kot ponavadi. Včasih boste stvari predolgo analizirali, toda večinoma vam bo daljši razmislek prišel prav.

RAK
Spet se vas loteva obremenjujoče ljubosumje. Ne iščete tolažbe, temveč dejstva. Morda vam ne bo všeč v delovnem krogu ali med sorodniki.

LEV
Pri delu pretiravate. Zaenkrat ne morete spremeniti ničesar. Nekdo bo vplival na vas z napačnimi idejami. Zdravje bo na preizkušnji, premislite o posledicah nezdrave in preveč enolične prehrane.

DEVICA
Sprva bo pot težka in dolga, počasi se boste zavedali, da je izpadlo po vaših željah. V mislih imate nekaj pomembnega v prijateljskih odnosih.

TEHTNICA
Potrpežljivo boste mirili sprte strani in dosegli boste, da se bodo nasprotniki spet začeli pogovarjati. Zelo boste zadovoljni tudi na poslovnem področju.

ŠKORPIJON
Luna močno vpliva na vaše počutje, novost bo tudi nekaj, kar vas preveva v ljubezni. Pazite le, da ne boste hiteli, ker to se vam v tem trenutku ne poda.

STRELEC
Ne boste pričakovali posebnih uspehov, zato se ne boste trudili. Seveda bo ravno pomanjkanje truda vzrok, da ne boste preveč uspešni, to pa vas lahko pripelje v začaran krog.

KOZOROG
Veliko boste razmišljali, zato ne boste tako dejavni. Nekateri pogledi na delo se bodo začeli spreminjati. Morda boste lažje prenašali tudi tiste strani svojega dela, ki vas najbolj motijo.

VODNAR
V ljubezni se po krajšem zatišju razvnelo. Dan bo idealen za vaše načrte. V središču pozornosti boste, počutili se boste odlično, saj vam morajo priznati, da imate v marsičem prav.

RIBI
S pomočjo ugodnega Merkurja boste v današnjem dnevu začeli resno razmišljati o svoji karieri. To bo odlično obdobje za načrtovanje naslednjih korakov.