Astro

Horoskop za nedeljo, 21. julija

W.Y.
21. 7. 2019, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Če iščete ljubezen, boste morali malo počakati. Oddani ovni se boste preveč zanašali na partnerjeva mnenja, zato boste pozabili, kaj si sami mislite o nekaterih stvareh. Vajina okusa se vseeno razlikujeta.

BIK

Danes boste igrali na vse ali nič in zmagali, čeprav bo vse potekalo nekoliko neobičajno. Ob začetku novega obdobja ste veliko bolj optimistični kot po navadi, in to se vam obrestuje.

DVOJČKA

Ne boste se držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum. Na vsak način želite priti do resnice in skrajšati pot do nekega cilja. Taka naglica vam lahko škoduje. Posebno v ljubezni.

RAK

V nekem razmerju se boste zavedali, da imate pravzaprav glavno besedo. To vas bo navdajalo z dodatno energijo, posebno popoldne. Samski se boste odločali med dvema različnima osebama.

LEV

Ugodni planeti vam obetajo zanimiv konec tedna. Vaša odpornost se popravlja, odpravite se na pot in preživite čim več časa na prostem. Potrebujete več razvedrila. Posebno če okrevate od bolezni.

DEVICA

Nameravali boste izvedeti čim več o človeku, ki buri vašo domišljijo, vendar boste težko prišli do koristnih podatkov. Prisiljeni boste predčasno prekiniti načrtovanje in se podati v neznano.

TEHTNICA

Glede dela postorite še nekaj, kar bi vas v nasprotnem pestilo ob začetku novega tedna. Družabno srečanje vas ne navdušuje preveč. Morda zato, ker ste v preteklih dneh nenehno razmišljali o eni in isti zadevi.

ŠKORPIJON

Vsaka zadeva ima dve plati, posebno v ljubezni. Zato ne obtožujte drage osebe za nekaj, kar bi morali storiti sami. Ne pripravljajte se na nekaj, kar je prevelik zalogaj. Zato niste spontani.

STRELEC

Ne pretvarjajte se, da vas zadeve ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi, partnerja pa bi vaša ravnodušnost brez potrebe užalostila. Zgledujte se po njem in poiščite svoj čut za romantiko.

KOZOROG

Zakaj se tako trudite, da bi ustregli nekomu, ki si tega niti najmanj ne zasluži. Začnite gledati nase in boljše se boste počutili. Še posebej v večernih urah.

VODNAR

Marsikaj bo odvisno od vašega načina opazovanja stvari. Težaven konec tedna, posebno v ljubezni. Prepričani boste, da se vam godi krivica. V resnici ste prestrogi do nekoga, ki ni vaš tekmec.

RIBI

Prihaja zanimiva in hkrati vznemirljiva energija, s katero se boste lahko približali novostim na področju ljubezni in jih skušali tudi udejanjiti na zanimiv način.