Astro

Horoskop za soboto, 20. julija

W.Y.
20. 7. 2019, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Samski ovni boste dolgo izbirali, kdo vam je najbolj všeč, saj bo v igri več kandidatov. Zapletlo se bo, ker ne boste v stiku s svojimi čustvi. Tako ne boste vedeli, kam vas v resnici vleče srce, in boste težko izbrali.

BIK

Pred vami je delovni konec tedna. Ne bo vas motilo, ne glede na prijateljev ali partnerkin protest. Hočete priti zadevam do dna! Želite dokončati nekaj pomembnega.

DVOJČKA

Želite si nekaj več, a vseeno se zavedate, da je to trenutno nemogoče. Posebno v ljubezni, kjer ste že storili preveč napak. Zadeve se ne morejo premakniti naenkrat, čez noč.

RAK

Ne iščite izgovorov, tako v službi kot doma se morate potruditi najboljših močeh. Tudi če vas srce vleče daleč stran. Ne morete biti sami, potrebujete pravo uho, ki vas bo razumelo.

LEV

Premislite, ali vam resnično ustreza neko povabilo v zadnjem trenutku. V ljubezni se sami zapletate v nekaj, kar bi morali že zdavnaj rešiti. V družini si morate priboriti to, da vam prisluhnejo.

DEVICA

Dobili boste odgovor na neko pismo, sporočilo ali prošnjo. Zadovoljni boste, ker sta z nekom enako naravnana. V ospredju bodo stvari, o katerih oba želita spregovoriti.

TEHTNICA

Popoldne boste utrujeni, ugajajo vam mirnejše oblike zabave in oddiha. Pazite s prijateljico, ki ste jo morda zapostavili. Lahko vas obtoži, da ste postali preračunljivi.

ŠKORPIJON

Povedali vam bodo nekaj, kar bo izredno poučno. S tem boste veliko pridobili. Uspešni boste in srečni, tako pri stikih s tujci kot tudi z nekom iz širšega družinskega kroga.

STRELEC

Nove ponudbe vam morda ne ustrezajo. Že pred časom ste se odločili drugače in sedaj nočete spremeniti mnenja. V ljubezni bodite previdni posebno če morate popraviti staro napako.

KOZOROG

V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Nekoga vseeno pogrešate bolj, kot si želite priznati. Danes še ne bo usodnega srečanja, a to še ni razlog, da obupate.

VODNAR

Ne zanašajte se na svojo oceno dogodkov, posebno če ste si tako že nakopali nekaj nevšečnosti. Proti večeru boste bolj redkobesedni. Posebno ko vas bodo spraševali glede denarja.

RIBI

Samski bodo srečali novo simpatijo, nekoga, ki vam bo po dolgem času ogrel srce. Pokažite čustva, igrajte se z besedami. Sprostite se, po možnosti tudi poigrajte z besedami.