Astro

Horoskop za petek, 19. julija

W.Y.
19. 7. 2019, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

V ljubezni bo danes glavna tema pogovora psihologija. S partnerjem bosta drug drugega analizirala in se veliko pogovarjala o svojih osebnostih. Drug drugemu bosta zelo pomagala s svojimi spoznanji.

BIK

Čim prej postorite vse v zvezi s službo ali denarjem. Ste sicer spretni, vendar ne zanašajte se le na srečo, tokrat ne morete računati na ugodne okoliščine, posebno pri delu.

DVOJČKA

Danes boste znali dobro opazovati okolico, zato bodo vaše odločitve pravilne. Intuicija in slutnje vas ne bodo pogosto speljale v slepo ulico. Čeprav ste v zadnjem času naredili nekaj napak, jim lahko spet začnete zaupati.

RAK

Pripravite vse, kar boste potrebovali za potovanje. Le zahtevajte, da spoštujejo vaše pogoje. Čas je, da se odpravite, morda celo sami ali pa vsaj takrat, ko bo vam ustrezalo.

LEV

V ljubezni ste lahko mirni. Razmišljata podobno, imata veliko skupnih točk pri pogovoru, pa tudi strast bo še velika. Ob takih okoliščinah ne bi smeli postati preračunljivi.

DEVICA

Vsem oviram boste kos, posebno v ljubezni. Lahko se podate v akcijo, izid bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na tak korak. Negativen način razmišljanja pustite za seboj.

TEHTNICA

Vaša sreča se bo obrnila, ker vam bosta na pomoč priskočila Sonce in Merkur. Partner vam bo končno prisluhnil, vi pa se boste nehali jeziti nanj. Najbolj pomembno je, da se bosta spore naučila reševati tako, da bosta oba zadovoljna.

ŠKORPIJON

Kdor išče ta najde, to bo obveljalo tudi v ljubezni, posebno z nekom, ki je nestalen. Morda je težavno le to, da ne moreta prebiti dovolj časa skupaj. Vseeno poskusite najti srednjo rešitev.

STRELEC

Ne pozabite odgovoriti na nekaj klicev ali sporočil in plačati pomembne račune. V ljubezni zaenkrat počakajte drugo stran, ne morete se odločati v imenu obeh. Ne morete se povsem sprostiti.

KOZOROG

Vsaj en konec tedna lahko preživite povsem po svojem okusu. Še enkrat vas bo zamikalo nekaj novega v ljubezni. Priložnosti se ne boste odrekli. Vseeno pazite, če je vpletena tudi oseba iz preteklosti.

VODNAR

Preveč dobro se spominjate določenih slabih izkušenj in nimate nobene želje, da bi vas spet kdo ranil. Pri delu se ne odločajte povsem sami, zlasti glede pravnih poslov.

RIBI

Vaše trenutna kondicija ni prav zavidljiva. Zato si omislite kaj bolj sproščujočega, nikakor pa ne velikih telesnih naporov. V ljubezni še ni čas za kakršno koli tveganje.