Astro

Horoskop za sredo, 17. julija

W.Y.
17. 7. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Spoznali boste, da je škoda živcev in energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo narobe. Malo več optimizma vam bo prišlo prav. Nekaj težav boste imeli s podrejenimi, ki vas na lepem ne bodo več hoteli poslušati.

BIK

Muči vas občutek, da bi morali marsikaj spremeniti. Zatekate se v ene in iste navade. Tako trpi tudi vaše telo, potrebujete veliko več akcije, nekaj, kar vas bo predramilo.

DVOJČKA

Hoteli boste preskusiti nekaj zanimivih idej. Nekatere ne bodo povsem praktične, toda če jih boste malo prilagodili, se bodo dobro obnesle. Partner bo pripravljen marsikaj poskusiti, želel pa bo, da mu najprej vse dobro razložite.

RAK

Današnji dan vam lahko prinese obilico lepih trenutkov in vse boste reševali lažje kot ponavadi. Še posebej tiste stvari, s katerimi odlašate že dlje časa.

LEV

Stara navada je železna srajca. Tega se boste zavedli celo vi, ki ste vajeni, da zadeve potekajo po ustaljenih tirih. Popoldne izkažite več pozornosti tistim, ki si zaslužijo.

DEVICA

Ljubezen vam bo vlila veliko moči in samozavesti. Partner vam bo pokazal, zakaj vas tako ceni, čeprav mu ne boste takoj pripravljeni verjeti. Nazorno vam bo znal opisati vaše prednosti in odlike.

TEHTNICA

Tokrat boste pod vplivom drugih in njihovih muh. To vas ne navdušuje, saj že imate preveč opravka z lastnimi spremembami počutja. Doma spet razmišljate o zadevah, ki naj bi jih že zdavnaj pustili za seboj.

ŠKORPIJON

Storite kaj, da bi rešili zadeve, posebno na pravnem področju. Nihče ne more narediti določenih stvari namesto vas. To se nanaša tudi na določene čustvene priložnosti.

STRELEC

V ljubezni ne bo vse teklo gladko, ker Venera ne bo preveč velikodušna. Ravno, ko boste mislili, da je končno vse v redu, se bo spet zapletlo. Prepiri se bodo ponovili, vendar ne izgubite živcev.

KOZOROG

Vse se vrti in spreminja. Zato naj vas ne preseneti, če boste ob nekem srečanju ostali neverjetno hladni. Odzvali se boste povsem drugače, kot ste načrtovali. Na delu bodite aktivnejši.

VODNAR

Sodelavci bodo znali ceniti vaše prednosti in vrline, nadrejeni pa ne. Toda to vas ne bo tako motilo. Mnenje kolegov vam bo veliko pomenilo, ker bodo bolje razumeli, kakšen trud zahteva vaše delo.

RIBI

Ne pretvarjajte se, da vas te stvari ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi, partnerja pa bi vaša ravnodušnost brez potrebe užalostila. Zgledujte se po nežnih in poiščite svoj čut za romantiko.