Astro

Horoskop za torek, 16. julija

W.Y.
16. 7. 2019, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

OVEN

Zvezde vas preizkušajo. Pri nekom boste odkrili veliko več različnih značajskih odtenkov. A ne ustavite se pri prvem vtisu. Čakajo vas uspehi pri športu, posebno v vseh tekmovalnih disciplinah.

BIK

Nekdo vas občuduje, kar vas navdušuje. Vseeno nočete pokazati, kolikor vam ugaja. Oseba iz preteklosti ali iz tujine vam pošilja dvoumna sporočila, Tokrat nočete popustiti le zaradi prejšnjih izkušenj.

DVOJČKA

Pokažite več, ne glede na to, če osvajate novo osebo ali se vračate k staremu razmerju. Pomembno je, da ne sedite križem rok. Premislite o možnosti za strokovno izpopolnjevanje.

RAK

Še vedno ste aktivni, včasih sicer tudi prehitri. Pazite, da to ne bo tudi med vožnjo! Pričakujte nadaljevanje in zagotovo srečen razplet neke zgodbe. Z denarjem boste imeli srečno roko.

LEV

Imate dovolj časa za vse, tudi za druženja. Zato nikar ne iščite slabih izgovorov. Tokrat je najbolje, da se povežete tudi s tistimi, ki razmišljajo drugače. V ljubezni ste na pragu novosti.

DEVICA

Ob načrtovanjih opravilih pričakujte še nekaj dodatnega. Imate dovolj energije, vendar pazite, da ne bi zamudili pomembnega srečanja. Vsekakor bo najboljše, da pohitite. Odpornost se vam zvišuje.

TEHTNICA

Vse se lahko spremeni. Zato bodite čim bolj mirni, posebno ob napovedanih delovnih novosti. Vsako stvar poglejte z več stališč. Le ljubezenske zvezde vam svetujejo več spontanosti.

ŠKORPIJON

Spremenite nekaj glede svojega prostega časa. Premislite o kakšni obliki izpopolnjevanja, vpišite se na kakšen tečaj ali obiščite telovadnico. Koristilo vam bo, počutili se boste kot prenovljeni.

STRELEC

V drugi polovici dneva za vsak slučaj takoj preverite vse račune, da se boste lahko pravočasno pritožili, če bo kaj narobe. Toda napake verjetno ne bodo namerne.

KOZOROG

Bodite iskreni. Roko na srce, ne morete si predstavljati življenja brez nekoga ali nečesa, kar vam je pomembno. Že to spoznanje vas bo zaščitilo pred morebitnimi napakami.

VODNAR

Nekdo vas bo razumel brez odvečnih besed. Vseeno se trudite na vsak način dokazati svoj prav. Raje pustite času čas in vsem zadevam, da se uredijo spontano in brez vašega vmešavanja.

RIBI

Nekdo, ki vam je izredno pri srcu, se bo odločil drugače od tega, kar si želite. Vseeno se lahko še dogovorita, z veliko obojestranske strpnosti. Doma se ponavlja nekaj, česar niste pravočasno rešili.