Astro

Horoskop za nedeljo, 14. julija

W.Y.
14. 7. 2019, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Neko srečanja bo potekalo v drugačnih okoliščinah, kot ste upali. Stvari so se spremenile v vaši odsotnosti, ko niste imeli časa za razmišljanje o tem. Pričakujte nekaj srčnih novosti.

BIK

Vsaka zadeva ima več plati in odtenkov. Zato ne obtožujte drugih za nekaj, kar bi pravzaprav morali storiti sami. Ne boste se držali tistega, kar je najbolj razumna rešitev.

DVOJČKA

Zvečer se potrudite, da boste rešili nesporazum z drago osebo. Podarila vam bo še eno, zlato priložnost za to! Sklenili boste nekaj pomembnega tudi glede potovanja.

RAK

Zakaj ne bi enkrat za spremembo odšli v naravo in si dali duška. Zraven pa povabite še partnerja ali pa prijatelje. Boljše se boste počutili.

LEV

Še enkrat preveč omahujete in ne delate vsega pravočasno. Tudi v ljubezni zamujate. Nekaj se vam bo posrečilo, če si boste dovolj prizadevali, da bi pokazali, kaj veljate.

DEVICA

V ljubezni se bo zgodil neprijeten zastoj. Ste preobremenjeni in utrujeni! To se odraža tudi na napačnih odločitvah glede družinskih zadev. Pazite, da ne bi pozabili na nekaj pomembnega.

TEHTNICA

V ljubezni postajate preveč izbirčni. Nekoga vseeno pogrešate bolj, kot si želite priznati. Danes še ne bo usodnega srečanja, a to še ni razlog, da obupate. Posebno zato, ker razmišljata enako.

ŠKORPIJON

Spremljali boste nekaj, kar vas ne bo navdušilo. Vsekakor ste srečni vsaj zaradi tega, ker niste direktno udeleženi. Pazite z moškimi, danes enostavno niste enako naravnani.

STRELEC

V ljubezni so se začele drobne težave, ki napovedujejo kar nekaj slabe volje. Hitro ukrenite nekaj, da potem tega ne boste obžalovali. Družinski pa naj pazijo na zdravje, posebno če se posvečate preveč stvarem hkrati.

KOZOROG

Na nekoga vplivate močneje, kot si predstavljate. Ponovili boste nekaj športnih podvigov. V mislih imate še nekaj nerešenega s partnerjem, kar vam greni dopoldne. Najbrž po nepotrebnem, zato se pravočasno prebudite!

VODNAR

Z zamudo boste dobili kar nekaj odgovorov, zato se vam obrestuje potrpežljivost. Vaš tekmeci so šibkejši, kot ste pričakovali. Bodite modri, ne izpostavljajte se preveč.

RIBI

Premislite, koliko boste zapravili za stvari, ki niso nujne. V prostem času si omislite kaj bolj sproščujočega. Ob glasbi in druženjih z izbranimi. Doma bo še nekaj bojev.