Astro

Horoskop za petek, 12. julija

W.Y.
12. 7. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Poskrbite za svoje zdravje in boljše počutje. Imate več možnosti, da se izkažete, vendar le, če boste povsem samozavestni in s seboj zadovoljni. Nekdo od mlajših vas navdušuje.

BIK

Zjutraj boste še razpoloženi za sodelovanje, potem boste postajali vedno bolj napeti in nepotrpežljivi. Ponavljajo se težave s želodcem, ki so le posledica neprevidnosti in nezmernosti.

DVOJČKA

Uspešni boste in zadostno motivirani glede težjih opravkov. Vmes vam bodo predstavili še nekaj novega. Pot od odločitve do realizacije je po navadi vseeno dolga, zato se dobro pripravite.

RAK

Z nenehnim pogledovanjem na uro ne boste dosegli ničesar. Zato se spravite k dejanjem. Krepite odpornost, eno najboljših zdravil bi vsekakor bilo nekaj novega na ljubezenskem obzorju!

LEV

Imate možnost, da nekaj končate na najboljši možni način. Nekaj vam gre na roko, to boste dojeli kot znak, da se je usoda končno prenehala igrati z vašo potrpežljivostjo.

DEVICA

Nekdo vas nenehno išče, čeprav si na svojem telefonskem zaslonu morda želite zagledati neko drugo ime. V ljubezni se bo začelo razpletati šele, ko boste priznali neko majhno napako.

TEHTNICA

Včasih so nepredvideni dogodki dober znak in pravzaprav priložnost, da spoznate resnico. Posebno glede srčnih zadev, pri katerih zaenkrat ne morete imeti zadnje besede.

ŠKORPIJON

Nekdo bi si nenehno olajševal delo na vaš račun, toda tokrat mu zagotovo ne bo uspelo. Izbral si je napačen dan in vdal se bo. Vi pa lahko z minimalnimi napori dosežete svoje.

STRELEC

Tudi, če ste prizadevni in izredno močni, vas vseeno navdaja občutek, da ni vse tako, kot si želite. Družbo vam dela nekdo, ki je izredno zahteven. Morda je bolje, da nadaljujete sami.

KOZOROG

Neko prijateljstvo vam veliko pomeni. Vseeno se vam utegne izmuzniti kakšna beseda preveč, pazite, posebno če imata skupne delovne načrte. Pri športih zavarujte ramena in vrat.

VODNAR

Partnerju ne boste mogli ničesar več očitati. Ne iščite težav, če vas ne bodo ravno bodle v oči. Morda se vam bo nenadna harmonija zdela preveč neverjetna, da bi bila resnična, vendar to ne pomeni, da morate ustvariti novih težav.

RIBI

Vztrajali boste, da bi dokončali nekaj, kar je ostalo nedorečeno glede uradnih listin in pogovorov. Draga oseba ne bo imela prostora za umik in vam mora sporočiti odločitev.