Astro

Horoskop za sredo, 10. julija

W.Y.
10. 7. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Nekaj boste povedali nenavadno in s čudnimi besedami, morda tudi nepovezano. Zato naj vas ne preseneti nekoliko nenavaden odziv. Tudi v ljubezni je edina pot to, da ste iskreni.

BIK

Ste izredno zahtevni in zato so tudi drugi z vami izredno previdni. Storili boste nekaj, kar bo takoj premaknilo stvari z mrtve točke. Cena za to pa je vseeno lahko previsoka.

DVOJČKA

Potrebujete premik, morda bo dovolj že, da se občasno vstanete, sprehodite in že boste dobili novi zagon. Danes ne morete ostati pri miru, zvezde vam sicer odsvetujejo sprehod med izložbami.

RAK

Nekdo vas že nestrpno čaka, vi se boste prikazali le za kratek čas. Pazite, kajti morda vam bo potem. Radi bi pravzaprav prenovili vajin odnos. Pri poslih vam ne more spodleteti.

LEV

Partner je vajen vaše ljubezni do pripovedovanja zgodb in ponavadi vas zamaknjeno posluša, toda enkrat bo imel tudi on dovolj, posebno če ga boste kar naprej prekinjali, ko vam bo hotel nekaj povedati.

DEVICA

V zanimivi družbi boste dobro sprejeti. Vseeno ostanite na preži, posebno pri pogovorih o zasebnem življenju. Tudi v službi pazite glede denarja in preverite pogodbe.

TEHTNICA

Nekaj ste sprejeli resneje, kot je, zato hitro poskusite izvedeti še kaj je v ozadju. Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot si mislite. Zato se lahko hitreje sprostite in poskusite še enkrat.

STRELEC

Nimate časa za vse, vseeno pa vam bo uspelo uskladiti vse in doseči zadovoljive izide. Ne igrajte se z ljubezenskim ognjem, nekdo je namreč veliko bolj zainteresiran, kot se zdi.

ŠKORPIJON

Ljubezenski odnosi ne bodo pretirano problematični, nekaj pa vas bo vseeno motilo. S partnerjem ne bosta na isti valovni dolžini glede pogovorov. Želeli se boste pogovarjati o vajini zvezi.

KOZOROG

Marsikaj boste opravljali nekako kot po tekočem traku, brez pravega navdušenja. Obstajajo tudi taki dnevi, v katerih ste precej zamišljeni in se ne morete poglobiti v to, kar vam dopovedujejo.

VODNAR

Ni vse tako, kot ste si želeli, toda vi ste pravi mojster, ko je treba kaj popraviti ali spremeniti. Nihče vas ne ovira, morda si želite le nekaj več časa, da naredite stvari po svoje.

RIBI

Ponujajo vam nekaj zanimivega, a kaj, ko ne morete tega sprejeti ali pa morate vse skupaj preložiti. V ljubezni boste uspešni, le ne govorite preveč o določenih, povsem zasebnih stvareh iz preteklosti.