OVEN
Premislite o tem, kakšne naj bi bile posledice pomembne odločitve. Izšli boste kot zmagovalec, a pazite, da ne boste predrago plačali. Dan bo ugoden za trgovske posle in pogajanja. Uporabite šesti čut.

BIK
Preden naredite večji korak, dobro razmislite, če se vam splača. Včasih je boljše kakšno mnenje obdržati zase. Zazrite se v boljšo prihodnost.

DVOJČKA
Nečesa se boste spomnili nekoliko prepozno, a nič hudega se ne bo zgodilo. Ste nekoliko prepočasni, čeprav bo zaenkrat vse skupaj minilo brez posledic.

RAK
Radi bi se posvetili v glavnem denarnim zadevam. Morda je težava v tem, da imate vmes še nekaj nerešenih domačih vprašanj. Nadaljujte popoldne, ko boste imeli več energije.

LEV
Danes boste kralji v pravem pomenu besede. Vse se vam bo odvijalo brez zapletov in samo vprašanje časa je še, kdaj boste začeli prejemati prijetne komplimente.

DEVICA
Ponovno sumite nekoga, ki vam je v resnici vdan. Spremenite svoje obnašanje, ker se bo drugače le oddaljili od vas. Nekaj vprašanj bo zaenkrat ostalo brez odgovorov.

TEHTNICA
Še vedno niste povsem samozavestni, nekaj vas moti in zato nenehno spreminjate svoje počutje in odločitve. Pričakujete preveč od osebe, ki jo nenehno vznemirjate.

ŠKORPIJON
Nič vam še ni jasno, a upate v uspeh. Vseeno se oborožite s strpnostjo. Družite se z ljudmi, ki bodo spontano prebudili vaš optimizem, ki je le trenutno zaspal!

STRELEC
Nekaj se bo razpletalo, a ne tako po vrsti in po scenariju, ki ga imate v glavi. Vmes bo namreč še nekaj nesporazumov z rakom ali starejšo osebo. Priznajte si, da sta si preveč različna.

KOZOROG
Pričakujete, da vam nekaj razložijo. Ne čakajte na neizogibno, temveč ukrepajte. Sami poiščite odgovor, čeprav boste stežka priznali, kje ste se zmotili.

VODNAR
Imate še preveč dela, a ne morete mimo še ene stvari, ki jo želite opraviti sami, brez posrednikov. Morda vas skrbi, kako se bodo odzvali drugi, a prav kmalu se bo rešilo.

RIBI
Žrtvovati morate del svoje dragocene svobode. Nič ni izgubljeno, le pazite, kako boste povedali resnico dragi osebi. Med vama je še nekaj napetosti, ki jo lahko rešita.