Napoved

Horoskop za nedeljo, 7. julija

W.Y.
7. 7. 2019, 07.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN
Ljubezenski odnosi bodo vznemirljivi. S partnerjem se bosta vedla, kot bi se pravkar zaljubila, kar je zelo pomembno za malo manj vztrajne ovne. Včasih potrebujete nov zagon, saj vam lahko kaj hitro postane dolgčas.

BIK
Dobili boste informacijo ali sporočilo, po katerem ste hrepeneli. Vendar bo vaše srce vseeno nekoliko prazno, saj ste pričakovali več čustvenosti. Slišali boste marsikaj o nekom, ki je daleč.

DVOJČKA
Danes boste polni smeha in dobrih zamisli, ki vas bodo navdihovale. Ves dan boste aktivni in niti za trenutek vam ne bo dolgčas.

RAK
Ne bodite užaljeni, če vam bo pokazal, kako nesmiselno se obnašate. Samski raki boste spoznali, da je vaša simpatija še bolj trmasta kot vi. Če se ne bo pustila zapeljati, boste verjetno morali odnehati,

LEV
Tavate med srčnimi priložnostmi in povabili. Tokrat boste stežka obdržali nasmeh, v neki družbi se ne počutite najprijetneje, ker dvomite o iskrenosti drugih.

DEVICA
Nikar se ne zanašajte na druge, ker vas lahko tokrat pustijo na cedilu in vas razočarajo s svojimi praznimi obljubami. V prvi vrsti poskrbite zase.

TEHTNICA
V ljubezni boste malce nepravični. Ko vam nekaj ne bo šlo tako dobro, kot bi želeli, boste za to poskušali okriviti nič hudega slutečega partnerja.

ŠKORPIJON
Okoli poldneva vas bo zanimalo le še tisto, kar je povezano z vašim čustvenim življenjem. Do konca dneva boste odgovorili le na tista vprašanja, katerih izid vas ne obremenjuje preveč.

STRELEC
Ni posebnih težav, lahko si oddahnete glede stvari, ki so vam belile glavo. Vsekakor poskusite navezati prijetnejše stike z ljudmi, ki so vam najbolj pri srcu. To pomeni tudi, da morate popustiti.

KOZOROG
Današnji dan bo obarvan z ljubeznijo in toplino, ki jo boste širili tudi v okolici. Preživeli ga boste pa verjetno v krogu družine, ki vas bo vzpodbujala.

VODNAR
Priznati si morate, da ste tokrat zamešali ljubezenska čustva s prijateljskimi. To se ne dogaja prav pogosto, do sedaj ste se izogibali takim pripetljajem. Preveč razmišljate o dejanjih nezanesljivih ljudi.

RIBI
V ljubezni se izogibajte ekstremov. Če se le da, poiščite zlato sredino. Ker niste pretirano čustveno znamenje, to verjetno ne bo tako težko.